Studera i Brighton i England på blueberry.nu

Studera i Brighton

Studera utomlands i Brighton

Brighton är ett av Englands absolut populäraste turistmål. Staden på Englands solkust erbjuder Englands kanske bästa väder, en mycket fin sandstrand, en legendarisk pir från 1899 och ett beryktat nöjesliv.

Brighton är centrumet av Englands riviera och det är inte konstigt att staden lockar många semestrande Londonbor eftersom London bara ligger 50 minuter bort med tåg!

Brighton är Englands mest välkända badort och man förstår snabbt varför. Strandpromenaden med alla sina pubar och restauranger är riktigt fin och trevlig. Ikoniska Brighton Pier sticker ut i havet från den långa sandstranden och erbjuder ett mycket uppskattat tivoli. När kvällen blir till natt är Brighton en av Englands allra bästa platser att vara på. Här är nattlivet intensivt och utbudet stort.

Men Brighton är inte bara en semesterort vid en strand. Här hittar du också bra shopping i till exempel urmysiga kullerstensområdet ”The Lanes”. Du hittar både mysiga mindre butiker och de större modekedjorna.

Brighton är också känt för sina kulturupplevelser. Det är alltid evenemang på gång och det finns gott om konserter, teaterföreställningar och utställningar. Till exempel går en av Englands största Pride-parader av stapeln här varje år. Det var också i Brighton som ABBA en gång i tiden vann Eurovision Song Contest med Waterloo.

Den vita och häpnadsväckande kungliga paviljongen i Brighton är också något utöver det vanliga.

Blueberry hjälper dig med hela din ansökan till vår samarbetspartner i Brighton. Du kan studera på en av Europas ledande musikhögskolor BIMM.

College & Universitet

Studera i Brighton - Blueberrys utbud av skolor