Utbildningar på London South Bank på blueberry.nu

Utbildningar

Utbildningar på London South Bank University

I samarbete med London South Bank University erbjuder Blueberry studenter ett brett utbud av Bachelor- samt Masterprogram. Du kan även läsa fristående kurser under en eller två terminer.

Bachelor Degrees – 3 år

London South Bank University erbjuder en mängd spännande och eftertraktade Bachelorutbildningar på 3 år. Du har exempelvis möjlighet att välja mellan nedan listade utbildningar.

BA (Hons) Architecture
I denna kreativa utbildning lär du dig grunderna i att rita, skapa modeller, skriva och att komma fram till smarta lösningar. Fokus ligger på att utveckla din individuella kreativitet och fantasi inom design genom att medverka i olika projekt, field trips och besök av olika platser och byggnader.
Du kan läsa mer om Architecture på LSBU här.

BA (Hons) Business Management with Marketing
Här studerar du ett av de mest populära programmen på LSBU – Business Management, i kombination med Marketing.
Här har du tillfälle att utforska alla hörs av Business Management med marknadsföring i fokus.  Det är starkt fokus på Enterprise och att utveckla praktiska färdigheter för att förbereda dig på dina kommande utmaningar inom branschen. Du studerar bland annat marketing planning, marketing strategy, market research, consumer behaviour, business logistics med mer.
Lär mer om Business Management with Marketing på LSBU här.

BA (Hons) Business Management with Project Management
Tycker du att det låter spännande att effektivt driva och leda projekt? Kan du se dig själv trivas i en ledande roll? I detta program utvecklar du förståelse för de koncept och steg som krävs för att effektivt kunna driva projekt i en ledande roll. Du kommer bland annat att studera business economics, people and organisation, business logistics, portfolios and programmes, project risk and value quality management.
Läs mer om Business Management with Projekt Management på LSBU här.

BSc (Hons) Psychology
LSBU erbjuder flera treåriga kandidatprogram inom psykologi. Här får du en fascinerande utbildning och insyn i de faktorer som influerar hur folk tänker, känner och beter sig. Du kan även välja mellan flera inriktningar som till exempel Counselling, Forensic Psychology, Addiction Psychology, Clinical Psychology, Sport Psychology och Child Development.
Du kan läsa mer om Psychology på LSBU här.

Alla Bachelor-program hittar du här.
Datum & priser hittar du här.

Top-up Degree – 1 till 2,5 år

Med en Top-up Degree kan du som har studerat 2 år på ett universitet/högskola fortsätta studera och få ut en Bachelor Degree. Du hoppar in på det tredje året av en Bachelor Degree och efter en slutförd utbildning kan du ta ut en examen likgiltig med en Bachelor Degree på tre år. Längden du behöver studera beror på vilka kurser du har studerat och vad universiteten kräver. Kontakta oss på Blueberry så hjälper vi dig med vad LSBU kräver i ditt fall.

BA (Hons) International Business Management Top-up
Du som har studerat två år på universitet/högskola har möjlighet att tillgodoräkna dig den och endast studera denna top up på ett år, förutsatt att du studera inom liknande område innan. Det kommer att vara stort fokus på Enterprise och i internationell anda är det fokuserat på business och management och ger dig goda förutsättningar att bli redo att komma ut i arbetslivet i en ständigt förändrande bransch. Du studerar bland annat:

Alla tillgängliga utbildningar hittar du här. (Sök på Top-up för att få fram olika alternativen.)
Datum & priser hittar du här.

Master Degrees – 1 till 1,5 år

På LSBU har du som läst en Bachelor (kandidatexamen), chansen att söka till av universitetets många Masterutbildningar (12-18 månader). Välj bland annat mellan följande inriktningar:

Alla program hittar du här.
Datum & priser hittar du här.

Study Abroad – 1 till 2 terminer (endast januari 2025)

Som Study Abroad-student på London South Bank University läser du fristående kurser under en eller två terminer. Du kan välja från ett brett utbud, inom Arts & Human Sciences, Business eller Engineering, Science och Built Environment (man kan inte blanda kurser mellan de olika institutionerna).

LSBU är en skola med flera institutioner. Du kan välja program från följande institutioner:

Hela kursutbudet för Study Abroad hittar du här.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan