Dublin, natt ljus, stad, natt

Utbildningar

Utbildningar på Dublin Business School

I samarbete med Dublin Business School erbjuder Blueberry flera extremt prisvärda upplägg för dina utlandsstudier och är en av våra billigaste skolor. Det har blivit väldigt populärt bland svenska studenter att göra en Top-up, alltså att tillgodoräkna sig tidigare studier från exempelvis KY/YH och efter endast 1 års studier på Dublin Business School gå ut med en kandidatexamen. Nedan ser du alla dina möjligheter:

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Du kan studera i 1 – 2 terminer och då välja att gå blandade kurser.

Hela kursutbudet hittar du här.
Datum & priser hittar du här.

Yearlong Academic Programmes – 2 terminer

Du kan studera fristående kurser i 2 terminer som Study Abroad-student. Dublin Business School kallar detta upplägg ”Yearlong Academic Programme”. Läs mer längst ner på den här sidan.

Hela kursutbudet hittar du här.
Datum & priser hittar du här.

Top-up Degree – 1 år

Det har blivit väldigt populärt bland svenska studenter (t ex IHM Business School) att endast gå sista året av skolans Bachelor Degrees som egentligen är 3 år långa. Det här är möjligt eftersom Dublin Business School låter dig göra en ”Top-up”. Det innebär att du får tillgodoräkna dina tidigare studier från exempelvis KY/YH. Efter bara 1 år i Dublin kan du alltså gå ut med en attraktiv kandidatexamen utöver din tidigare utbildning. Dessutom till ett mycket bra pris! Vilken Bachelor du kan gå beror på vilket program du har läst på KY/YH. Exempel på Bachelors är BA in Business, Marketing, Management, Information systems och journalism för att nämna några.

För dig som ansöker om en Top-Up degree, behöver du bifoga alla kursbeskrivningar av de kurser du tidigare läst på din YH-utbildning med skolans stämpel på. Du behöver också skicka ditt officiella examensbevis.

Se alla Bachelor Degrees här.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor Degree – 3 år

BA (Hons) Business Management

Programmet är utformat för att utbilda studenterna på ett strukturerad och administrativt sätt inom Business för att ge studenterna tydlig vägledning och grund inför deras framtida karriärer.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

BA (Hons) Business Project Management

Programmet är utformat för att utbilda studenterna på ett strukturerad och administrativt sätt inom Business för att ge studenterna tydlig vägledning och grund inför deras framtida karriärer. Denna utbildning fokuserar mer på just Project Management.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

BA (Hons) Psychology

Detta kandidatprogram i psykologi  är det första steget till att bli professionell psykolog. Under hela programmet studeras alla viktiga områden inom psykologi, inklusive laboratorie- och projektarbete. BA (Hons) psykologiprogrammet vid DBS är också unikt eftersom det innehåller en stor del av innehållet från psykoanalysområdet, en av de viktigaste och mest utmanande traditionerna i psykologihistorien. Efter avslutad examen, beroende på slutbetyg, kommer du som student att vara berättigade att ansöka om att delta i forskarutbildningsprogram i din valda specialisering och i slutändan få anställning inom ditt expertområde.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

BA (Hons) Film & Creative Media

Denna kandidatutbildning i film och kreativa medier ger dig teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter genom att kombinera traditionell kommunikations- och medieproduktionskunskap som fotografi och videoproduktion med multimedieproduktion och design. Programmet fokuserar på praktiskt utförande i och kunskaper som krävs för de kreativa branscherna. Du kommer att få jobba tillsammans med yrkesverksamma, kunder, konstnärer och arbetsgivare genom Creative Engagement / Internship-kursen i slutet av utbildningen.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

BA (Hons) in Marketing with Digital Media

Denna utbildning har utformats i nära kontakt med utövare från kommunikations- och marknadsföringsbranschen och är perfekt för dig som är intresserade av att bygga en karriär inom marknadsföring och kommunikation. Studenterna får möjlighet att utveckla marknadsföringsfärdigheter, samtidigt som de också kan utveckla digitala mediefärdigheter i en ständigt föränderlig affärsmiljö.

Läs mer om utbildningen här.
Datum & priser hittar du här.

Läs mer om Dublin Business Schools alla Bachelor Degree’s här.

Master Degree – 1 år

Dublin Business School erbjuder flera Masterprogram på ett år. Bland annat kan du ta en Master i Data Analytics, Marketing, Management Practice, Digital Marketing och Finance.

Har du redan gått på exempelvis KY/YH i Sverige och uppfyller vissa förkunskapskrav, exempelvis att du arbetat som manager under några års tid, så har du möjlighet att tillgodoräkna dina tidigare studier samt arbetslivserfarenhet och direkt komma in på Dublin Business Schools Master Degree. Efter 1 år har du då en masterexamen.

Se alla Master Degrees här.
Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan