Studera på Irland på Dublin Business School på blueberry.nu

Ansökan

Ansökan till Dublin Business School

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Dublin Business School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med betyg E eller mer i Engelska 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0, ett TOEFL test med minst 96 eller ett Duolingo engelska test med minst 95 för att visa på sina engelska kunskaper.

*Notera att för dig som är under 23 år gammal och söker in till ett helt program på DBS, så är det ett krav att göra Duolingo engelska test, då ansökan görs via en annan ansökningsportal.

Sista ansökningsdag

De flesta utbildningarna på DBS börjar under höstterminen, det finns ett fåtal Undergraduate program/Certifikat som är tillgängliga för kursstart under vårterminen.

För dig som söker in till Study Abroad programmet så är det löpande antagning och du kan söka in ända fram till några veckor innan kursstart. Men vi rekommenderar att du kommer igång med din ansökan åtminstone 2 månader innan kursstart.

För dig som söker in till första året på en Bachelor’s Degree är sista ansökningsdag 1 maj 2023.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy