Boende

Boende på Temple University Japan

Internationella studenter på Temple University Japan måste bo i universitets boende den första terminen.

Residens

Skolan erbjuder enkelrum i studentresidens (dorms) 30-50 minuter från skolan. Måltider ingår inte i residensen, men ofta har rummen en kokvrå, annars finns det kök man delar med andra studenter i byggnaden. Skolan har tre olika residens du kan välja mellan Ontakesan Dorm, Takadanobaba Dorm och TUJ House.

Ontakesan Dorm
Det största och mest populära residenset med 59 möblerade rum som ligger i Ota Ward. Du tar dig till skolan på 50 minuter med kollektivtrafik. I boendet ingår TV, kylskåp och internet. Badrum, kök och tvättrum delar du här tillsammans med andra studenter.

Takadanobaba Dorm
Detta boende ligger i Shinjuku Ward, ett studentområde där du tar dig till skolan cirka 40 minuter med tunnelbana. Här bor du i ett möblerat enkelrum där kokvrå, internet, TV och kyl ingår.

TUJ House
Här bor du i en tvåvåningsbyggnad med möblerade dubbelrum beläget i mysiga bostadsområdet Jiyugaoka, cirka 50 minuter från universitetet med kollektivtrafik. Här finns gemensamma studierum, uppehållsrum och tvättrum som du får använda. Badrum och kök ingår i rummet.

Värdfamilj

Du kan också välja att bo i en japansk värdfamilj, vilket ger dig en unik inblick i kulturen och det japanska vardagslivet. Du har ditt eget sovrum och två måltider per dag ingår även i priset.

Priser

Vårterminen: 420 000 JPY (ca 34 100 SEK).
Höstterminen: 420 000 JPY (ca 34 100 SEK).
Sommarterminen: 340 000 JPY (ca 27 600 SEK).

Läs mer om boendet samt se videos på skolans egen boendesida.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan