Studera/plugga i Japan på blueberry.nu

Boende

Boende på Temple University Japan

Internationella studenter på Temple University Japan måste bo på universitetets egna campus boende den första terminen. Du betalar hyran för första terminens boende som en förskottsbetalning i samband med att du accepterar din plats på skolan.

Studentboende

Skolan erbjuder enkelrum i studentkorridor (dorms) 30-50 minuter från skolan. Måltider ingår inte i boendet, men ofta har rummen en egen kokvrå. Annars finns det också kök man delar med andra studenter i byggnaden. TUJ har samarbete med tre olika studentboenden.
Du kan läsa mer om och se bilder på de olika student bostäderna här. 

Värdfamilj

Du kan också välja att bo i en japansk värdfamilj. Det här är en upplevelse som är väldigt unik och ger dig en inblick i kulturen och det japanska vardagslivet. Du har ditt eget sovrum och två måltider per dag ingår även i priset.

Priser

Singelrum: 460 000 JPY (ca 35 000 SEK) per termin.
Dubbelrum: 420 000 JPY (ca 32 000 SEK) per termin.
Trippelrum: 380 000 JPY (ca 28 900 SEK) per termin.

Se mer information om kostnader för boende här. 

När du har blivit antagen till Temple University kommer du få mer information direkt från skolan om vad som gäller kring boende och om hur du ansöker. Under tiden kan du gå in på TUJs egna hemsida och läsa mer om vad som gäller just kring boende.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan