Studera/plugga i Japan på blueberry.nu

Boende

Boende på Temple University Japan

Internationella studenter på Temple University Japan måste bo på universitetets egna campus boende den första terminen. Du betalar hyran för första terminens boende som en förskottsbetalning i samband med att du accepterar din plats på skolan.

Studentboende

Temple University samarbetar med olika studentboenden där du kan välja att dela lägenhet med andra eller bo helt själv. Du kan också välja om du vill bo i ett dubbel- eller enkelrum. Priserna ser du nedan och varierar beroende på hur du väljer att bo.

Måltider ingår inte i boendet, men ofta har rummen en egen kokvrå. Annars finns det också kök man delar med andra studenter i byggnaden. Temple University har samarbete med tre olika studentboenden, du kan läsa mer om och se bilder på de olika student bostäderna här. 

Priser

Priserna för hyra varierar beroende på vilket boende du bor på och hur många personer du väljer att dela boende med. Du kan välja att dela ett dubbelrum i en lägenhet med 5 andra personer, ha ett eget sovrum i delad lägenhet med 1-2 andra personer, eller bo helt själv i en mindre lägenhet.

Per månad är hyran från 88 200 JPY (ca 6 800 SEK) upp till 184 800 JPY (ca 14 100 SEK) beroende på vilket alternativ du väljer.

Du hittar direktlänk till de olika boendena som Temple University samarbetar med nedan.
Cervia Will Musashi-Kosugi House 
Kamikita House

Värdfamilj

Du kan också välja att bo i en japansk värdfamilj. Det här är en upplevelse som är väldigt unik och ger dig en inblick i kulturen och det japanska vardagslivet. Du har ditt eget sovrum och två måltider per dag ingår även i priset.

När du har blivit antagen till Temple University kommer du få mer information direkt från skolan om vad som gäller kring boende och om hur du ansöker. Under tiden kan du gå in på TUJs egna hemsida och läsa mer om vad som gäller just kring boende.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan