Plugga i Nya Zeeland NMIT på blueberry.nu

Studera på Te Pūkenga – New Zealand Institute of Skills and Technology

Te Pūkenga – New Zealand Institute of Skills and Technology är ett nätverk av skolor runt om på Nya Zeeland som erbjuder ett stort utbud av utbildningar inom olika ämnesområden. En av dessa skolor är Nelson Marlborough Institute of Technology (NMIT) som finns i Nelson på Sydön i Nya Zeeland. Både omgivningen och kursutbudet gör NMIT till en perfekt skola för dig som vill studera något unikt och samtidigt uppleva Nya Zeelands fantastiska natur, oavsett om det är för 1-2 terminer eller ett helt program. NMIT med sina 6 000 studenter har blivit känt för sina specialiserade utbildningar och fristående kurser inom bland annat Adventure Tourism, Viticulture & Winemaking (vinodling) och Aviation Engineering. NMIT erbjuder även utbildningar inom till exempel Aquaculture & Marine Conservation, Arts, Design & Media, Business, IT och Nursing and Health.

NMIT har en mer praktisk och personlig undervisning än de flesta andra skolor och lägger stor vikt vid att du som student ska vara redo för arbetslivet när du är färdig med utbildningen. Det här är ett mycket bra val som vill göra något annorlunda och inte känna dig som en i mängden!

I den här intervjun får du träffa Will Tregidga, Head of International Development på NMIT, som berättar mer om varför NMIT är det bästa valet om du vill uppleva Nya Zeeland på riktigt!

 

4 skäl att studera på Nelson Marlborough Institute of Technology

  • Unika och populära utbildningar inom bland annat äventyrsturism, fitness och PT, vinodling, marinbiologi och Aviation Engineering.
  • Obegränsat utbud av aktiviteter och naturupplevelser.
  • Staden Nelson brukar kallas för ”The Sunshine City” och har Nya Zeelands bästa klimat.
  • Undervisningen är praktiskt inriktad och sker i små klasser.

Campus i Nelson och Auckland

Nelson & Marlborough

Nelson Marlborough Institute of Technology (NMIT) etablerades redan 1905 och har haft högskolestatus i över 25 år. Den mesta undervisningen sker på Nelson Campus som ligger centralt i staden med tillgång till allt vad Nelson har att erbjuda. Skolan har även ett campus i Marlborough där du kan studera Viticulture & Winemaking. Tack vare Marlborough och Nelsons fantastiska lägen är NMIT ett paradis när det gäller fritidsaktiviteter. Du kan paddla kajak, segla, åka skidor, vandra, köra mountain bike och mycket mer.

I den här videon får du en försmak av hur det är att studera i Nelson:

Auckland

I Nya Zeeland största stad Auckland hittar du moderna NMIT Global Campus som passar perfekt för dig som vill kombinera Nya Zeelands alla storslagna upplevelser med riktigt storstadsliv. Campuset ligger centralt och du har nära till bland annat kaféer, restauranger, shopping, barer och parker.
Läs mer om de olika campusen här.

Utbildningar på NMIT

I samarbete med Nelson Marlborough Institute of Technology erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Diplomas och Certificates – 1 till 2 år.
  • Bachelor’s Degree – 3 år.

Läs mer om utbildningarna på Nelson Marlborough Institute of Technology.

Spana in NMIT i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Jag är nöjd, men vet inte om det hade varit bättre någon annanstans. Det är lite striktare här än hemma i Sverige.

– Tim J, Diploma in Software & Web Develpoment

Undervisningen är mycket annorlunda från Sverige vilket komplicerar saker. Det fungerar bra ändå. Ämnet är rätt för mig!

– Max N, Diploma of Management

Utbildningen är kanon! Bra lärare som är omtänksamma och ger eleverna bra utbildning.

– Joel F, Bachelor of IT

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan