Utbildningar

Utbildningar på Universidad de Alicante

I samarbete med Universidad de Alicante erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera en eller två terminer Study Abroad samt läsa språkkurser i spanska.

Study Abroad + spanska – 1 till 2 terminer

Studenter som studerar en eller två fristående terminer på Universidad de Alicante väljer fyra kurser på engelska från deras kurskatalog samtidigt som du studerar en kurs i spanska. Kurserna i spanska erbjuds på olika nivåer, både för dig som är helt nybörjare eller för dig som läst spanska tidigare. Du kan studera på Universidad de Alicante om du vill göra en utlandstermin från ditt svenska universitet. Det går även lika bra om du kommer direkt från gymnasiet och vill testa på att studera utomlands. Du kan välja kurser på engelska från olika ämnesområden:

Arts & Humanities

Social Sciences & Law

Sciences

Engineering & Architecture

Health Sciences

Datum & priser för Study Abroad hittar du här.

TIPS! Om du är intresserad av att läsa Study Abroad på spanska så är du välkommen att kontakta oss.

Study Abroad + kommunikation och kulturprogram – 1 till 2 terminer

Detta program är perfekt för dig som önskar kombinera din Study Abroad termin med att förbättra dina kommunikativa färdigheter och din kulturella kunskap om Spanien. Du läser då 3 kurser på universitetet samtidigt som du läser 2 kurser på spanska inom kommunikation/kultur. För de studenter som ännu inte uppnått den kunskapsnivå som krävs för att ta en akademisk kurs i spanska finns även engelska kurser tillgängliga. 

Här hittar du information om detta program på skolans egna hemsida.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan