Utbildningar

Utbildningar på Universidad de Alicante

I samarbete med Universidad de Alicante erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera en eller två terminer Study Abroad samt läsa språkkurser i spanska.

Study Abroad + spanska – 1 till 2 terminer

Om du studerar en eller två fristående terminer på Universidad de Alicante väljer du tre eller fyra kurser på engelska från deras kurskatalog samtidigt som du studerar en kurs i spanska. Kurserna i spanska erbjuds på olika nivåer, allt från nybörjarnivå till mer avancerad nivå. Du kan studera på Universidad de Alicante om du vill göra en utlandstermin från ditt svenska universitet, men det går även lika bra om du kommer direkt från gymnasiet och vill testa på att studera utomlands. Här kan du välja kurser på engelska från olika ämnesområden så som:

Arts & Humanities

Social Sciences & Law

Sciences

Engineering & Architecture

Health Sciences

Datum & priser för Study Abroad hittar du här.

TIPS! Om du är intresserad av att läsa Study Abroad på spanska så är du välkommen att kontakta oss.

Språkkurs i spanska

För dig som endast önskar läsa en språkkurs i spanska så fungerar det jättebra. Då studerar du 3 – 5 timmar per dag, måndag – fredag. Om du är nybörjare i det spanska språket kan du starta din språkkurs en gång varje månad och har du läst spanska sedan tidigare kan du starta oftare än så. Språkkurserna på Universidad de Alicante ger högskolepoäng, vilket innebär att du kan låna studiemedel från CSN. För att kunna låna fullt lån och bidrag från CSN behöver du studera en språkkurs på ca 5 månader.

För mer information gällande startdatum och priser, vänligen kontakta oss.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan