studera-i-bali-warmadewa-university

Utbildningar

Utbildningar vid Warmadewa University 

Kurser vid Warmadewa University 

Internationella studenter kan delta i antingen det tvärvetenskapliga Warmadewa International Program (WIP) med fokus på språk, företagande, ekonomi, management, marknadsföring och miljömässig hållbarhet eller det revolutionerande Bali Academy-programmet med fokus på entreprenörskap, digitalt innehållsskapande och hållbart företagande. Båda programmen har deltagare från flera olika nationaliteter varje termin. Studenter som deltar i ett av dessa program har möjlighet att korsvälja kurser från det andra mot en extra avgift. 

GAP-year – 1 eller 2 terminer 

Som färdig gymnasieelev kan du välja att läsa 1 till 2 terminers kurser på kandidatnivå. Utlandsstudier är det perfekta sättet att få ut det mesta av ditt sabbatsår. Förutom att bygga kunskap öppnar det ditt perspektiv på saker som kommer att hjälpa dig att växa.  

Study abroad – 1 eller 2 terminer 

Om du för närvarande studerar i Sverige och är intresserad av att studera en termin på Bali, är Warmadewa University ett utmärkt tillfälle. Du läser 3-7 kurser per termin, vilket motsvarar 16-36 ECTS, som du sedan kan tillgodoräkna dig mot din svenska examen. Du väljer fritt från skolans kurskatalog och ett tips är att dubbelkolla med din studievägledare om det finns specifika krav för de kurser du läser utomlands så att du kan tillgodoräkna dig dem när du kommer tillbaka. 

Baliakademins program 

Bali Academy-programmet består av kärnkurser som alla Academy-studenter läser, utöver de specialiseringsvägar som anges nedan. Academy-programmet undervisas delvis av företagsledare och entreprenörer från lokala och internationella företag på ön. 50% av undervisningen sker utanför campus. 

Bali Influencer Academy 

Få andra att följa dig genom att bli nästa generations influencer. Programmet har utformats för att ge dig en omfattande och unik inblick i marknadsföring och självprofilering. Du får lära dig vad som krävs för att bli en influencer, vad du kan uppnå, vilka dörrar det öppnar och hur du får ut det mesta av din digitala karriär. 

Bali Nomad Academy 

Bali Nomad Academy är utformat för alla som vill bli en digital nomad och få expertis inom området. Programmet erbjuder en unik inlärningsupplevelse där du får lära dig av framgångsrika personligheter som redan är etablerade som digitala nomader på Bali. Till skillnad från traditionella program ger BNA dig en praktisk erfarenhet genom att erbjuda möjligheter att arbeta med olika coworking spaces, digitala nomader och väletablerade soloprenörer över hela Bali. Bali är känt som Asiens bästa hubb för digitala nomader och co-working, och nomadgemenskapen har vuxit betydligt under årens lopp. Det är nu erkänt som världens mest populära digitala nomadhub. 

Bali Green Academy 

Studera miljöfrågor och hållbarhet på Bali och bli en expert inom miljörörelsen. Bali Green Academy är ett internationellt utlandsstudieprogram som erbjuds av Blueberry och passar alla som är angelägna om att lära sig av inspirerande entreprenörer och ledare som gör en positiv miljöpåverkan. Programmet har utformats för att ge dig en omfattande och unik inblick i miljöledning och hållbarhet. Du kommer att lära dig om framgångar, misslyckanden, möjligheter och hinder i olika företag i deras ansträngningar att minska sitt ekologiska fotavtryck och i deras resa för att bli miljövänliga företag. Du kommer att lära dig från de minsta nystartade företagen till globala företag som gör en global inverkan. 

Kurser i WIP-programmet 

Det finns kurser på både kandidat- och masternivå. Oavsett din studiebakgrund och din nuvarande studienivå kan du välja 3-7 kurser från alla tillgängliga kurser på kandidat- och masternivå. Kursen i indonesiska är obligatorisk för alla studenter. Förutom föreläsningar innehåller programmet också intressanta workshops och utflykter. 

Obligatoriska kurser 

  • Indonesian Language and Balinese Culture (6 ECTS) (Syllabus) 

Kurser vid Warmadewa University 

Kursvalen görs efter sista ansökningsdag. Om du inte meddelas om överlappande problem eller inställda kurser bekräftas alla dina kursval. 

Kurser vid Warmadewa Academy 

Obligatorisk språkkurs 

  • Indonesian Language WIP41B01 (6 ECTS) (Syllabus) 

Förteckning över obligatoriska kärnkurser 

  • Innovational and Inspirational Leadership 5 ETCS (Bachelor, Master) 
  • Intercultural Competence in Project Management 5 ECTS (Bachelor, Master) 
  • Achieving Personal and Professional Success 5 ECTS (Bachelor, Master) 
  • Thinking and Acting like an Entrepreneur 5 ECTS (Bachelor, Master) 
  • Specialization Areas 

Bali Influencer Academy 

Bali Nomad Academy 

Bali Green Academy