Boende

Boende på Edmonds College

Boende på campus

Boendet är en viktig del av din vistelse när du studerar utomlands. Här hittar du information om boende för studenter på Edmonds College, universitetet erbjuder boende i residens på eller i närheten av campus.

Spencer Court (18 år eller äldre)

Spencer Court ligger en busstation från campusområdet med närhet till butiker och restauranger. Lägenheterna är fullt möblerade och det finns kostnadsfri parkering. Du bor i 3-rumslägenheter och väljer att bo i ett enkelrum eller dubbelrum med en studiekamrat.

Sophie Court (21 år eller äldre)

Sophie Court ligger endast ett kvarter från Edmonds. Här bor både amerikanska och internationella studenter som är något äldre. Lägenheterna är fullt möblerade och det finns både kostnadsfri parkering och tvättmöjligheter i varje byggnad. Du bor i 3-rumslägenheter och du väljer att bo i ett enkelrum eller dubbelrum med en studiekamrat.

Värdfamilj

Du bor i enkelrum med helpension (3 måltider) hos en amerikansk värdfamilj. Här får du verkligen chansen att komma in och ta del av den amerikanska livsstilen.

Boende utanför campus

Det finns även möjlighet att söka boende själv, vilket generellt sett är enkelt att göra på plats i Seattle. Vi rekommenderar att man inte bokar eller betalar något innan man sett lägenheten eller huset på plats.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan