Studera, plugga i Los Angeles i Kalifornien på blueberry.nu

Studera i Los Angeles

Studera utomlands i Los Angeles

Los Angeles är en av Blueberrys allra mest populära studieorter och det är inte svårt att förstå varför. Det finns få platser i världen som kombinerar så pass hög utbildningsnivå med strålande solsken, värme och fantastiska stränder. Här finns något för alla, oavsett om det är surfing, shopping eller oförglömliga utflykter du brinner för.

Att kalla Los Angeles en stad känns nästan fjuttigt och en smula nedvärderande. Änglarnas Stad beskrivs bättre som en livsstil. Los Angeles i Kalifornien är den näst största staden i USA och det är här stjärnor föds och drömmar tänds. I solsäkra och glamorösa Los Angeles samlas människor från hela världen med stora drömmar och visioner. De som bara väntar på att få en världshit eller slå igenom i filmbranschens mecka Hollywood. Kanske får de till och med sitt namn ingraverat i en stjärna på Walk of Fame eller en bostad i kändistäta Beverly Hills.

Inte många städer i världen kan kombinera nöjesutbud och shopping i världsklass med surfing och strandliv. Men Los Angeles är inte som andra städer. Här hittar du några av världens mest kända stränder. Eller vad sägs om att spendera dagarna vid till exempel Laguna BeachSanta Monica, Venice BeachMalibu, Huntington Beach, Sunset Beach eller Newport Beach bara för att nämna några? I Los Angeles hittar du också restauranger, barer och klubbar som speglar stadens självsäkra och glamorösa atmosfär. Vid stränderna finns fantastiska beach clubs där du kan fortsätta festen efter att solen har gått ner.

Utbudet av konserter med världsartister och sport är också stort i Los Angeles. Här kan du till exempel bevittna en stenhård NHL-match med ishockeylagen Los Angeles Kings eller Anaheim Ducks eller NBA-match med basketlaget Los Angeles Lakers i sann amerikansk anda.

Men Los Angeles är inte bara fest, glamour, nöjen och strandliv. Här finns gott om natursköna promenadområden och mängder av utflyktsmål i närheten. Vad sägs om en roadtrip genom öknen till Las Vegas, vandring och bergsklättring i Joshua Tree National Park eller en tur till oförglömliga Grand Canyon? En given favorit bland Blueberrys studenter i Los Angeles är också att ta roadtrips längs Great Pacific Highway vid kusten till San Francisco eller San Diego.

College & Universitet

Studera i Los Angeles - Blueberrys utbud av skolor