Santa Barbara

Studera i Santa Barbara i Kalifornien

Santa Barbara är USA:s riviera

Santa Barbara i Kalifornien sträcker sig vackert längs den palmklädda kusten vid Stilla havet med de dramatiska Santa Ynez-bergen i ryggen. Att staden kallas för USA:s riviera är tack vare det fantastiskt behagliga klimatet och läget. Palmer, vita stränder aktiviteter som segling, golf, surfing och vanligt hederligt strandhäng är vardagsmat i Santa Barbara.

Småstad nära storstan

Staden har en skön spanskinspirerad arkitektur och cirka 100 000 invånare. Du befinner dig dessutom endast 1,5 timmes bilresa norr om Los Angeles och några timmars underbar roadtrip från San Francisco. Atmosfären är ung och spännande tack vare de universitet och college som lockar ungdomar från hela världen. Det är tryggt och avspänt i Santa Barbara, folk vet hur man njuter av livet på bästa sätt och här finns dessutom ett imponerande utbud av restauranger, barer, konserter och klubbar.

Studera i Santa Barbara med Blueberry

En av Blueberrys studenters absoluta favoriter är Santa Barbara City College. Förutom att skolan erbjuder bra och prisvärda kurser och ett svårslaget studentliv så har man också ett av världens bästa lägen precis vid Stilla havet! Läs mer om Santa Barbara City College här!

College & Universitet

Här ser du vårt urval på skolor i Santa Barbara