Boende

Bo på UW Madison

Som student på UW Madison är boendealternativen många. Man kan välja att bo i dormitories, hus eller i lägenheter. Läge och pris varierar beroende på vilken typ av boende du väljer.

On campus

Vill du bo på campus erbjuder skolan dessa boendealternativ. När du bor på skolan ingår även en meal plan vilket innebär att du får ett antal måltider per vecka på skolans restauranger och caféer, vilket är vanligt för de större universiteten i USA och väldigt smidigt för dig som student. Det finns ett begränsat antal platser på campus varje termin och förtur ges till de studenter som läser en hel degree så det gäller att vara snabb med sin ansökan.

Off campus

Det är även vanligt att studenter bor i privata boenden off campus. Det betyder inte nödvändigtvis att de ligger långt ifrån universitetets områden, bara att de inte ägs av skolan. Om du endast ska vara där en termin rekommenderar skolan att du bor på campus då många hyreskontrakt i Madison sträcker sig på 9 eller 12 månader.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Lars Garvik, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan