Boende

Bo på UW Madison

Som student på UW Madison är boendealternativen många. Man kan välja att bo i dormitories, hus eller i lägenheter. Läge och pris varierar beroende på vilken typ av boende du väljer. Här kan du läsa om universitetets boende.

On campus

Vill du bo på campus erbjuder skolan följande boende. Om du är masterstudent kan du även att bo här. Äter gör du på olika ställen på campus, det finns allt från caféer till mer matiga restauranger att välja mellan. Du betalar (och får 30% rabatt) med ditt matkort som laddas på i början av terminen. Ett klassiskt amerikanskt collegealternativ helt enkelt. Det finns ett begränsat antal boenden på campus så det gäller att vara snabb med sin ansökan.

Off campus

Det är även vanligt att studenter bor i privata boenden off-campus. Det betyder inte nödvändigtvis att de ligger långt ifrån universitetets områden, bara att de inte ägs av skolan. Om du endast ska vara där en termin rekommenderar skolan att du bor på campus då många hyreskontrakt i Madison sträcker sig på 9 eller 12 månader.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Adrian Schmidt, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan