studenter i wisconsin

Utbildningar

Utbildningar på University of Wisconsin – Madison

I samarbete med University of Wisconsin erbjuder Blueberry studenter möjligheten att studera en eller två terminer som Study Abroad-student. Det innebär att du läser fristående kurser som du kan tillgodoräkna till ditt universitetsprogram hemma. Det går även att studera på universitetet om du är ny från gymnasiet och vill testa på det amerikanska studentlivet.

Study Abroad – 1 till 2 terminer om du inte är inskriven på universitet

Traditional track

Testa på det amerikanska studentlivet under 1-2 terminer och välj kurser från en mängd olika ämnesområden. Du läser 4-5 kurser per termin och du behöver inte hålla dig till ett ämnesområde utan det går bra att blanda från flera. Många av våra studenter passar på att testa olika ämnen för att sedan kunna välja det område de tycker om bäst inför fortsatta studier i Sverige, USA eller andra länder. Själva kurserna väljs några månader innan kursstart.

Här kan du söka på kurser som erbjuds.
Datum & priser för Traditional track hittar du här.

Study Abroad – 1 till 2 terminer om du är inskriven på universitet

Traditional track

Läs 1-2 terminer och tillgodoräkna dig kurserna i din svenska examen. Kolla först med din studievägledare i Sverige om det finns specifika krav för de kurser du läser utomlands. Vi hjälper dig gärna hitta rätt! Det går självklart bra att läsa kurser på University of Wisconsin även om du redan avslutat en kandidat- eller masterutbildning.

Här väljer du kurser som vanligt via universitetets online-system ett par månader innan kursstart. (Klicka på Return to Home och skriv sedan in namnet på det ämnesområde du är intresserad av i sökrutan).
Datum & priser för Traditional track hittar du här.

 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Lars Garvik, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan