Studera en Master’s degree till hösten

Har du avslutat en kandidatexamen kan du söka en Master eller Postgraduate utbildning till hösten. Genom att studera vidare får du utökad kunskap inom ditt område samtidigt som du har större chans att få jobb efter din utbildning. Här har vi samlat några av de mest populära och bästa universiteten där du kan studera Master’s degree eller kurser på Postgraduate-nivå!

Regent’s University i London

Regent’s University är vackert beläget i kungliga parken Regent’s Park, som ligger i centrala London och här har ett flertal välkända personer studerat. På Regent’s får du utbildning av högsta kvalitet samtidigt som du får studera i en lugn, internationell och inspirerande miljö i hjärtat av London. På universitetet kan du läsa en Master inom business och välja bland olika inriktningar. Du kan också studera Film and Media, Fashion and Design, eller Psychotherapy and Psychology för att nämna några populära alternativ.
Här kan du läsa mer om de olika programmen som erbjuds!

studera på regents i london med blueberry

Bond University 

På Bond University i Gold Coast studerar du på ett vackert campus med närhet till fantastiska surfstränder. Universitetet håller mycket hög standard på utbildningarna och har blivit rankat som topp 20 i världen bland universitet med under 5 000 studenter. Enligt undersökningar är det ett av de universiteten som har flest nöjda studenter. Här kan du studera en Master inom flera olika spännande studieområden så som Media and Communication, Law eller Property and  Sustainable Development. Läs mer här vilka program som erbjuds!

De Montfort university

På detta universitet i Leicester (en timme från London) får du möjligheter du inte annars skulle ha fått, mycket tack vare universitetets nära kontakt med näringslivet och att de satsar mycket på sina studenter. Här erbjuds masterutbildningar inom bland annat art, fashion och politics. Här kan du läsa mer om masterutbildningarna!

DMU Central 2013 prospectus facilities

Universidad Europea

På det unika universitetet som både har campus i Valencia och Madrid kan du gå utbildningar som är svåra att hitta någon annanstans. Universitetet fokuserar dessutom på att få ut sina studenter i arbetslivet så snabbt som möjligt. På universitetet erbjuds exempelvis Master in Business Administration och Master’s Degree in General Health Psychology. Här kan du läsa mer om programmen!

Geneva business school

Geneva Business school finns i både Barcelona, Madrid och Geneve. Universitetet erbjuder utbildning genom små klasser och ett personligt mentorskap under hela utbildningen. Universitetet har också nära samarbete med näringslivet för att erbjuda sina studenter ett brett kontaktnät samt flera möjligheter till praktik. Här kan du studera en master inom exempelvis Master of Business Administration eller Master of International Management. Här kan du läsa mer om programmen som erbjuds! 

Workshop utomhus - Geneva Business School

Griffith University

Griffith University är ett av de mest populära universiteten i Australien bland svenskar. Här kan du kombinera studierna med närheten till den härliga stranden Surfers Paradise. På universitetet erbjuds utbildning som kombinerar teori med praktik för att ge studenterna de bästa möjliga förutsättningarna. Masterprogram erbjuds inom bland annat Interactive Media. Här kan du läsa mer om alla program som erbjuds! 

University of California Irvine

Ett av Kaliforniens bästa universitet som har ett väldigt gott rykte. Tre tidigare studenter från UC Irvine som bedrivit forskning på universitetet har fått nobelpriset! Det är därför inte heller förvånande att Barack Obama stått i talarstolen för att välkomna nya studenter. På universitetet kan du läsa en certifikatutbildning som heter Accelerated Certificate Program (nio månader) som ger dig spetskunskap inom ditt valda studieområde. I programmet studerar du två så kallade ”quarters” som är tre månader var och därefter kan du även ha praktik i ytterligare tre månader. Här kan du läsa mer om programmen! 

Studera i Kalifornien på UC Irvine på blueberry.nu

 

Vill du läsa mer om Masterprogram utomlands? Läs mer om Master’s degree här!

Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela ansökningsprocessen när du vill studera en Master utomlands. Kontakta oss här om du vill ha mer information eller boka gratis rådgivning!

 

Amelia Brådenmark

Praktikant