Spelar på samma festival som David Bowie, The Rolling Stones och Beyoncé har spelat tidigare!

Blueberry skickar årligen ut många studenter runt om i världen för att studera. Allt från Business till Grafisk Design och Musik studeras på universitet, college och campus runt om i världen. Till och från får vi på Blueberry höra tillbaka från några av dessa studenter med uppdateringar om hur det går med deras studier, karriärer och drömmar. Nu senast har vi mött Joakim på BIMM Berlin som är trummis i Indie bandet The Flavians.

Bandets historia startade i Berlin när Joakim och hans svenska bandmedlem Liam delade studentboende, drömde om att skriva musik och ha ett eget band. Tillsammans med två andra studenter från BIMM Berlin blev drömmen en verklighet och bandet The Flavians började ta sin plats på BIMMs musikscen och nu även i övriga Europa.

Här närmast kommer bandet att uppträda på Glastonbury 2019 i Somerset, England, tillsammans med andra stora namn som Janet Jackson och Miley Cyrus. Nu under våren deltog The Flavians i finalen av The Pilton Stage 2019 Competition, där vinnarna får möjligheten att spela på just Glastonburyfestivalen, så ni kan nog förstå att The Flavians gick som segrare från finalen.

Studera utomlands i Berlin, Tyskland, på BIMM och studera musik.

Du behöver inte vara orolig för att du måste åka till England för att få möjlighet att se The Flavians live i sommar, på bandets hemsida kan vi se att de kommer spela i Sverige i sommar också.
Så in och boka dina biljetter om du också har fastnat för deras musik!

Självklart är detta en fantastiskt stor och rolig nyhet, därför har även BIMM Berlin skrivit om det på deras hemsida.

Vill du också förverkliga dina musikdrömmar ansök till BIMM Berlin nu så hjälper Blueberry dig!

Johanna Geidebäck

Previous Digital Media Coordinator