Hejsan, Sofie heter jag och är den nya praktikanten här på Blueberry. Jag kommer att vara här i 12 veckor framöver innan jag fortsätter med mina studier igen. Jag pluggar nämligen till marknadsinriktad företagssäljare på Affärshögskolan i Västerås.


Graduation day

Innan jag började studera här I Sverige så var jag en riktig California girl. Jag pluggade nämligen business på Santa Monica College i ett och ett halvt år. Tiden i Santa Monica/Los Angeles har, utan tvekan, hittills varit den bästa tiden i mitt liv. Att få leva ut den amerikanska drömmen i en stad som Los Angeles är alldeles, alldeles underbart! Att kunna kombinera heltidsstudier med lata dagar på stranden, hiking uppe i bergen och fantastisk shopping passade mig utmärkt.

Efter tre terminer på Santa Monica College tog jag examen med ett Certificate of Achievement in Business Management/Leadership. Examensdagen är ett av mina bästa minnen från min tid i USA, att få bära upp den klassiska amerikanska examensutstyrseln var en riktigt häftig känsla, och som grädde på moset så live streamades hela ceremonin så att familj och vänner över hela världen hade möjlighet att se oss ta emot våra diplom.

Förutom en utbildning så har jag fått vänner för livet och fantastiska minnen som aldrig kommer att suddas ut.

Jag ser fram emot att få vara en del av det fantastiska Blueberry Teamet de kommande veckorna!

ps. Läs även Marias inlägg om att studera på Santa Monica

Per Liestam

Previous Marketing Manager