Griffith College – Upplev Irländsk kultur

Att studera på Griffith College är ett bra val om du vill uppleva det stora kulturrika landet Irland, samtidigt som du får en gedigen utbildning inom ditt valda område. Sedan starten år 1974 har flera tidigare studenter på Griffith College fått en framgångsrik karriär, både nationellt och internationellt inom sina områden. Här kommer fem anledningar till varför Griffith College kan vara något för dig. 

1. Bra förberedelser för arbetslivet

Griffiths College har ett flertalet utbildningar och resurser som förbereder dig väl inför ditt stundande arbetsliv inom valt studieämne. Med bland annat få studenter per lärare och flera internationella studenter, är Griffiths College en perfekt plats att få kunskap och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

2. Starkt internationellt rykte

Både under- och efter studietiden har många av Griffiths Collegestudenter lyckats inom sitt valda område. Detta har gett Griffith College ett stort och väletablerat rykte internationellt. Idag studerar cirka 7000 studenter på skolan varav ca 1400 av dessa är internationella.  

Byggnad på delar av Griffith College

3. Centrala Dublin

Griffith College är beläget i centrala Dublin vilket betyder att du har otroligt nära till flera sevärdheter. Varför inte till exempel besöka EPIC The Irish Emigrant Museum och lära dig om mer om Irlands historia, eller ta med några vänner till historiska Jameson Distillery Bow St.?

4. Stark arbetsmarknad

I Dublin har du god anledning att stanna kvar och jobba efter din studietid. Flera av världens största bolag som till exempel Google, Facebook och Microsoft har sina huvudkontor i staden. Ett bra skäl att kanske studera Computing eller Media Communications med dessa jättar i stan? Vi tycker det låter intressant. 

5. Tre olika campus

Griffith Colleges hvudcampus är beläget i centrala Dublin men det finns även campus i städerna Cork och Limerick. Cork är en stad belägen i södra Irland där du bland annat kan ta del av ett rikt publiv, mycket konstkultur och den välkända gatan St. Patricks Streets. Limerick är beläget i centrala delarna av Irland vilket gör det perfekt om du vill resa runt i Irland och uppleva allt landet har att tillgå. 

Vill du veta mer om Griffiths College? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer! Här kan du även läsa mer om Griffith College.

Erik Havilehto

Praktikant