Blueberryambassadörerna 2022

Varje år brukar vi på Blueberry utse ambassadörer som får representera sin skola och Blueberry under sina studier utomlands genom att göra uppdateringar på sociala medier. Urvalet för att utse våra ambassadörer var tufft, då vi mottagit många riktigt bra ansökningar men vi kan nu med glädje presentera årets ambassadörer!

Sebastian Lyckholm – San Diego State University

Sebastian är 21 år gammal och kommer från Köping. Han studerar andra året på Civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet. Som person beskriver han sig själv som driven och målmedveten och som gärna tar sig ann nya utmaningar. I höst ska han göra en utlandstermin på San Diego State University, vilket han ser mycket fram emot:

Hej på er! Mitt namn är Sebastian Lyckholm och jag studerar Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet. Nu till hösten blir det en termin på San Diego State University. Jag som aldrig har varit i USA tidigare ser väldigt mycket fram emot att få testa på att leva i Amerika nästan ett halvår. Speciellt att få känna på kulturen och allt som finns att se och göra i Kalifornien. Ni kommer kunna följa min tid i USA på YouTube genom den vlogg-serie jag ska göra under hösten.

Vlogg-serien kommer ni kunna ni ta del på Sebastians Youtube-kanal och i vår Utlandsstudieblogg. Sebastian kommer även göra updates från San Diego på sitt Instagramkonto.

Hanna Hjalmar – Hanyang University

Hanna är en 22-årig tjej från Västerås som studerar beteendevetenskap på Mälardalens Universitet. I höst kommer hon studera utomlands i Seoul, Sydkorea på Hanyang University. Där planerar hon att läsa beteendevetenskap och även kurser inom kultur, media, marketing eller business. Som person beskriver hon sig som spontan, hjälpsam och alltid öppen och taggad på att prova nya saker. Hon ser redan fram emot att uppleva allt Seoul har att erbjuda:

Det jag ser mest fram emot med att studera i Seoul är att uppleva en ny kultur. Det är en av anledningarna till varför jag valde att åka så långt bort från Sverige, se och lära massa nytt! Sen ser jag såklart fram emot att träffa massa nya människor vilket alltid är kul!

I höst kommer Hanna att dela med sig om studierna på Hanyang University och livet i Seoul via sitt Instagramkonto, vår utlandsstudieblogg och via Tiktok.

Ambassadörer 2022

Ta chansen att följa våra ambassadörer på deras Instagramkonton för att ta del av deras äventyr från start: @Hannahjalmar & @sebastianlyckholm

 

Johanna Aspeteg

Marketing Manager - Mammaledig