Studera i San Diego i Kalifornien på blueberry.nu

Studera i San Diego

Studera utomlands i San Diego

Välkommen till en av Blueberry-studenternas absoluta favoriter! I genomtrevliga San Diego i södra Kalifornien har du USA:s kanske behagligaste väder och här är surf och sol en naturlig del av livsstilen. Staden på gränsen mellan USA och Mexiko i soliga Kalifornien erbjuder ett milt medelhavsklimat. Här är det mesta relaterat till havet, man kan säga att folket i San Diego lever sitt liv genom det. Segling, surfing, strandhäng ja allt som innefattar vatten ligger högt på listan.

San Diego har många utmanande surfstränder där vågorna slår in mot vassa klippor och sand är ett minne blott. Men lugn. För nybörjaren eller den som hellre lapar sol under en bok finns också milslånga vita sandstränder där vågorna är snällare. På San Diego Zoo och Sea World får du ännu ett perspektiv på naturen, här kan du ta del av djurens okomplicerade tillvaro.

Eftersom staden ligger ett stenkast från Mexiko är influenserna därifrån starka. Både när det kommer till språk och mat. Spanska är det andra största språket och i San Diegos äldsta stadsdel kan du uppleva äkta mexikansk kultur i form av musik, mat och byggnader.

College & Universitet

Studera i San Diego - Blueberrys utbud av skolor