Hej allihop!

Nu är skolan & terminen snart slut, har mina sista prov och inlämningar denna veckan. Jag tänkte dela med mig av hur min höst här i New York och på Berkeley har sett ut.

I Oktober var det Halloween, det är en helt annan upplevelse här i USA än vad det är i Sverige. Alla går all in och klär ut sig, kollar på halloween paraden och går på halloween fester hela helgen. I år klädde jag ut mig till Barbie.

Mina halloween planer såg ut så här, helgen innan halloween gick jag på en kompis halloweenfest som hon höll hemma hos sig. Under själva halloween helgen gick jag och två vänner på halloweenfest som hölls på klubb och på lördagen klädde vi ut oss och gick till en bar. På söndagen försökte vi att kolla på Hallowen paraden som dem har varje år men gav upp när vi trängdes med alla människor och gick för att äta middag istället.

Efter halloween har fokuset legat på plugg & mysiga höst aktiviteter.

Mysig höst promenad i Central Park, längs High Line promenade & fika på Fabrique.

 

Just nu tar jag en Fashion Textiles kurs i skolan, under en av lektionerna besökte vi Mood Fabrics som är en stor fabric store här i New York.

Jag och mina roomates har även testat ”High Tea”, vilket är brittiskt tea time. Där serverar dem mängder av små mackor, kakor och andra sötsaker tillsammans med mängder av av te. Detta var faktiskt en super mysig upplevelse och höst aktivitet. Det finns massor High Tea ställen i New York, vi besökte en som heter Lady Mendl´s Tea Salon.

Annars har hösten bestått av mysiga promenader, plugg & festligheter. Jag har bland annat vart på födelsedagsfest hos en kompis som fyllde 25 & besökt rockafeller center, helt magisk utsikt där man ser i princip hela New York.

Glöm inte att du kan följa mig på instagram – @nathaliebjurstrom för att se mer av mitt liv här i New York och på Berkeley College.

Nathalie Bjurström

Tidigare student på Berkeley College