För några år sedan besökte jag Sydney och blev totalt förälskad i området Manly. Den avslappnade bohemiska surfmiljön, den stora variationen på barer, kaféer, restauranger, butiker och vackra stränder var precis allt jag drömde om.


ICMS (International College of Management, Sydney) är inte enbart skolan med Sydneys bästa läge. Utan är även Australiens ledande skola inom management-utbildningar, där det vinnande konceptet som används är att blanda teori med praktik. Studenterna får på sådant sett de viktiga verktygen och kontakterna som behövs för att få en språngbräda ut i karriären.

Det går att studera på både Bachelor och Master nivå samt för dig som redan studerar vid ett universitet så kan du välja en Study Abroad termin med praktik.

Du kan välja utbildningar inom:

  • Business Management
  • Hospitality Management
  • International Tourism Management
  • Event Management
  • Sports Management

Du kommer att studera i en internationell studiemiljö med ca 1200 studenter från 40 olika länder. Skolan har satsat mycket på den aktiva sociala biten då det finns gott om föreningar och klubbar att vara delaktig i, både under studietid som efter. Du får även möjligheten att bo på skolans attraktiva studentboende med helpension till ett förmånligt pris.

ICMS satsar på att utbilda morgondagens managers och ett sett för att förmedla den höga standarden av professionalism är att införa en dress code på skolan från dag ett.

Påbörja din Bachelorutbildning på ICMS i februari och få en gratis skräddarsydd kostym!

Kul fakta: Skolan har tidigare varit ett kloster, därav den fantastiska arkitekturen. Byggnaden har även setts i filmen The Great Gatsby (fest scenen).

Vill du ha hjälp med ansökan till ICMS eller få mer information om att studera i Sydney, maila till axel@blueberry.nu eller ring till oss på kontoret (08-408 884 99) så hjälper vi dig kostnadsfritt vidare.

Glöm inte solkrämen!

Alicia Muchowicz