International School of Management Sydney – bästa tiden i mitt liv!

Intervju med Marcus Lindblom som läste en Bachelor i HospitalityInternational School of Management Sydney (ICMS).

Hur var din tid på utbildningen?

Helt klart den bästa tiden i mitt liv med massor av utmaningar, glada minnen och framförallt vänner för livet. Jag valde att läsa en Bachelor of Business Management med Hospitality som inriktning. Framförallt så var det kompetensen hos våra lärare som var den största fördelen samt att klasserna aldrig var större än 80 personer, oftast 20-30. Gemenskapen blev också någonting speciellt eftersom vi var runt 1000 elever på skolan, snart så kände man igen de flesta på skolan, speciellt de inom samma studieområde. Gott om sociala aktiviteter och arbetsmöjligheter utanför skolan, eftersom skolans läge är ett av de absolut bästa jag sett i Australien med utsikt över Manly Beach!

Stannade du kvar och arbetade efter studierna?

Jag stannade endast några månader, men jobbade som servitör på en av de bästa restaurangerna i området.

Vad gör du idag?

Idag jobbar jag inom Hilton som Assisterande Food & Beverage Manager för Hilton Athens, Greece. Vår F&B Manager är för närvarande på mammaledighet, så jag ansvarar för avdelningen med över 80 anställda och 4 restauranger, room service and konferens. Tidigare inom Hilton var jag även på Hilton London Metropole genom Hilton’s General Manager Graduate Trainee Programme “Elevator”.

Har du haft användning av din utbildning från Sydney?

Självklart, välrenommerad utbildning som står sig mycket bra i konkurrens med andra skolor.

Vad var det bästa med att studera utomlands?

Att möta människor från hela världen, kunna resa när man studerar och uppleva en annan kultur.

Vad tar du med dig av upplevelsen?

Otroligt mycket, att studera på engelska har gett mig självförtroendet och kunskapen att jobba professionellt med engelska som språk, vilket har öppnat många dörrar för mig. Många nya bästa vänner, ett kontaktnät som sträcker sig över hela världen, samt oerhört många fina minnen.

Läs mer om International College of Management Sydney.

Marcus Lindblom