Drömmer du om att bo och studera i Australien? Är du kreativt lagd? Låt mig presentera JMC Academy! Det här är skolan för dig som vill ha en karriär där du får vara kreativ och leva ut dina kreativa drömmar.

Musikproduktion JMC

JMC Academy grundades för över 40 år sedan för att möta efterfrågan på kvalificerad personal inom underhållningsindustrin och är idag landets ledande privat skola med inriktning på musik, digitala medier, film och TV.

Kille med gitarr sitter och sjunger i en mikrofon på JMC Academy

På JMC Academy får du alla de färdigheter du behöver för att utöva din kreativa passion inom skådespeleri, musik, animation, bild-och speldesign, film- och tv-produktion. Skolan har väl kvalificerade lärare som själva varit aktiva i de olika branscherna och vet precis vad som krävs för att du ska lyckas nå dina drömmar.

Australien Brisbane South Bank

På JMC Academy kan du välja att studera i Melbourne, Brisbane eller Sydney några av Australiens största städer. Varje campus har modern utrustning och det är fritt för studenter att använda sig av utrustningen även utöver skoltimmarna. Campusen ligger i nära anslutning till flera nöjesställen, designstudior, parker, restauranger och barer. Det är möjligt för dig som student på JMC att enkelt byta campus och fortsätta utbildningen i en annan stad så du kan njuta av så många olika platser och upplevelser under din studietid som möjligt!

Skolan värnar om sina studerande och och erbjuder bland annat kostnadsfri rådgivning och akademisk assistans under hela din JMC-resa. Oavsett hur begåvad du är så får du rätt stöd för att finslipa just dina kunskaper.

Filming at JMC

Med en utbildning från JMC Academy blir du attraktiv på arbetsmarknaden! Tidigare studenter har idag framgångsrika karriärer inom valda områden, några har varit med och medverkat i stora sportsändningar, barnkanalen Nikelodeon och filmer som Happy Feet.

Vill du också studera på JMC Academy? Kontakta oss för mer information eller gör en ansökan här!

Kolla även in våra inspirerade studentberättelser från JMC Academy!

 

 

Carmen Wiech

Marknadspraktikant