Hej där!

Jag heter Lena Nalchigar och studerar för nuvarande Graphic Design på Santa Barbara City College i Kalifornien. Förra veckan åkte jag och mina vänner på Spring Break i Rosarito som ligger precis vid gränsen i Mexico! Vi åkte dit genom en organisation som heter SWAT. De hade arrangerat med olika roliga events och olika framträdanden under veckan som vi var där.

Det började med en fem timmars bilresa till San Diego på söndagen och här spenderade vi kvällen och morgonen därpå. På eftermiddagen tog vi bussen till Mexico och vi var framme runt sju på kvällen. Första eventet på resan var planerad på Club Coco där artisten Denzel Curry uppträdde och det var en sjukt bra start på veckan. Klubbarna var fullpackade och det kändes verkligen som Spring Break som man hört om och sett i filmerna!
bloggbild Lena på spring break vid bar

Dag 2 var fullspäckad med olika roliga events. Dagen började med solsken och dagsfest på Club Iggys där det delades ut gratis mat och öppen bar. Vi kom dit vid ungefär 12 och spenderade flera timmar där. Det var skön musik och olika tävlingar som arrangerades under dagen. Efteråt gick vi hem och fixade upp oss för kvällen. Runt 21 bar det av till Club Bombay, en gigantisk klubb som låg precis på stranden, så fint och verkligen en kväll man kommer minnas! bloggbild Lena fest med kompisar

Dag 3 var det återigen dags för dagsfest på Club Bombay där det bjöds på buffé och goda drinkar. Efteråt gick vi tillbaka till hotellrummet för en powernap. Vi gick sedan ut och utforskade Rosarito lite, en väldigt fin stad! Efteråt bar det av till kvällens event på Club Iggys där artisten Louis The Child uppträdde. Återigen en väldigt lyckad och bra arrangerad kväll.

Sista dagen skippade vi dagsfesten och hängde i hotellets jacuzzi vilket var minst lika trevligt! Härligt häng med ett helt gäng vänner, en massa nya som man lärde känna också. På eftermiddagen gick vi till en restaurang där vi beställde in en hel del sushi (så mycket billigare i Mexico). Efteråt bar det av till sista eventet på resan vilket var på Club Bombay återigen. Ett väldigt bra avslut och en resa som jag absolut aldrig kommer glömma!
bloggbild Lena jacuzzi

Om ni funderar på att studera utomlands och vill uppleva collegelivet, tveka inte! Spring Break i Mexiko kändes verkligen som att det fullbordade hela college-upplevelsen och mitt val att flytta till Santa Barbara ångrar jag inte en sekund! Vill bara passa på att tacka för mig och Blueberry för att jag fick dela med mig av min Spring Break upplevelse!

Blueberry