Få den ultimata internationella universitetsupplevelsen

I Valencia och Madrid ligger universitetet som präglas av högkvalitativ utbildning och innovativitet – nämligen Universidad Europea. Universitetet har en ledande position inom privat högskoleutbildning i Spanien och är utvecklad för att skapa stora möjligheter till framgång för sina studenter.

Studera utomlands på Universidad Europea?

Det som särskiljer Universidad Europea från andra universitet, är den internationella atmosfären som genomsyrar universitetet och gör dig konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Här har studenter den fantastiska möjligheten att genomföra flera terminer utomlands och läsa business över hela världen. Det finns stora möjligheter att lära sig av andra kulturer, nätverka och skapa lärdomar inför framtiden.

Businessutbildningarna på Universidad Europea är anpassade för att studenterna ska bli förberedda inför en global arbetsmarknad och möjligheterna är stora runt om i världen vad gäller praktikplatser. Universitetets framgång grundar sig främst i de passionerade lärarna, deras engagemang för sina ämnen och för studenternas framgång. När du avslutat dina studier på Universidad Europea kommer du vara fullt redo att bedriva en internationell karriär.

Universidad Europea boende

Utbildningar inom Business

Global Bachelor’s Degree in International Business

På Universidad Europea finns utbildningen som ger dig den ultimata internationella upplevelsen. Under dina fyra år kommer du få möjligheten att plugga utomlands hela två gånger, och välja på över 100 destinationer! Du har även chansen att utföra praktiktiden utomlands, en perfekt möjlighet för dig som drömmer om en gedigen internationell karriär.

I programmet ingår en rad intressanta kurser, bland andra; Business Intelligence, International Marketing, Human Resources Management, International Law & Contracting och många fler.

Global Bachelor’s Degree in Business Administration

Om du studerar på detta program utbildas du delvis av företagsledare från kända organisationer som Deloitte, Quiron, PWC med flera. Det erbjuds också studier utomlands, i bland annat storstäder som New York och Dublin. Utbildningen är helt på engelska och den internationella stämpeln skapar stora möjligheter för din framtid.

I programmet erbjuds spännande kurser som bland annat; Business Law, Foreign Language, Creativity & Innovation, Strategic Management och Consumer & Corporate Behavior.

Master in Business Administration

Här är utbildningen för dig som vill sätta en internationell prägel på din kandidatexamen. Programmet är 100% på engelska, kräver ingen arbetslivserfarenhet och är endast 8 månader långt. Utbildningen ger dig främst kunskap inom kommunikation, ledarskap, design och planering. Med en enastående masterutbildning innehållande kurser som ger dig professionella färdigheter skapas oändliga möjligheter för dig och din framtida karriär.

Vill du veta mer eller ansöka till Universidad Europea kontakta Blueberry så hjälper vi dig hela vägen! Universidad Europea har ett campus i Madrid som du kan studera vid.

Ia Dillner

Tidigare Praktikant