UTS perfekt för dig som vill uppleva Australien

University of Technology Sydney (UTS) i Australien är allmänt känt för sina innovativa inlärnings- och undervisningsmetoder som integrerar det bästa av online och fysisk utbildning. Studenter drar nytta av universitetets karriärfokuserade utbildning med starka kopplingar till branscherna. UTS förbereder dig för morgondagen, på ett sätt som är relevant idag! University of Technology Sydney är en återspegling av Sydneys mångkulturella mångfald. Studerar du på UTS studerar du verkligen i hjärtat av Sydney, Australiens mest befolkade stad. Nedan listar vi några anledningar till varför University of Technology Sydney är det perfekta valet av universitet för dig som vill plugga i Australien.

Studera utomlands, Australien, UNSW Sydney, 0pera house

  1. På UTS hittar du en social och kulturell mångfald, cirka 30 procent av universitetets 45 000 studenter är internationella. Här kommer du att träffa människor från världen över och knyta värdefulla kontakter som du kommer att gynnas av i framtiden. Kul fakta: Några av universitetets tidigare studenter inkluderar skådespelaren och producenten Hugh Jackman och Sydneys fredspristagare Sekai Holland.
    Uts-studera-australien-sydney
  2. University of Technology Sydney fortsätter att ranka som ett av de främsta universiteten världen över och tycks klättra närmre och närmre första plats. I år, 2022, rankades UTS som världens 8:e bästa universitet etablerat för mindre än 50 år sedan världen över!
  3. UTS erbjuder hela 130(!) kurser på kandidatnivå och 210(!) utbildningar på masternivå. Utbildningarna som University of Technology erbjuder är av högsta kvalité, du kan bland annat utbilda dig inom kommunikation, företagande, design, arkitektur, hälsa, juridik, kriminologi och internationella relationer.
  4. Det är ALLTID något som händer på UTS campus, från avslappnade möten och gratis mat till klubbsammankomster, queer movie night, livespelningar och stora event. Det är lätt att hitta likasinnade men svårt att hålla sin kalender fri!
    Tjej ligger i en hängmatta på en stand i Sydney
  5. Sydney är en fantastisk hamnstad känd för sina avkopplande kustpromenader, trendiga restauranger, boutiquebarer och över 100 perfekta stränder. Staden är utnämnd till en av de bästa städerna i världen, och det är inte svårt att förstå varför. Med ett stort utbud av saker att göra från det världsberömda operahuset till surfare som jagar vågor på Bondi Beach, erbjuder Sydney en unik balans mellan trendig storstadskultur och klassiska stranddagar.

UTS erbjuder stipendium, du kan läsa mer om det här! Har du frågor angående ansökningsprocessen eller universitetet finns vi här för dig, så tveka inte att kontakta oss!

Carmen Wiech

Marknadspraktikant