Är du intresserad av arkitektur, fina bostäder och är du en social person med passion för att sälja inte bara hus utan också en livsstil? Då kan en karriär som mäklare vara något för dig. UCLA Extension erbjuder en utbildning inom just Real Estate. Vi på Blueberry får ofta många frågor kring programmet, vilket vi väl förstår. Troligtvis är vi inte ensamma om att ha inspirerats av TV-programmet Million Dollar Listing och Fredrik Eklunds spännande karriär som stjärnmäklare i USA. Nedan ger vi dig anledningar till varför ett certifikat på UCLA Extension är den perfekta vägen att gå.

Lärare med erfarenhet från branschen
På UCLA Extension får du lärare och gästföreläsare från branschen som själva har sålt hus i Beverly Hills, Hollywood och andra stadsdelar/stater. Du får stora möjligheter att knyta värdefulla kontakter under din studietid. Kontakter brukar vara ett grymt sätt att få jobb efter studier och på UCLA Extension har du god chans att redan under din studietid få in en fot i drömbranschen.

Studenter på hike vid Hollywoodskylten
En av de aktiviteter som UCLA Extension-studenten Emma gör under fritiden är att gå på hike. Här vid Hollywoodskylten med fantastisk vy över Los Angeles.

 

Real Estate Certificate på UCLA Extension en prisvärd utbildning
Att studera i USA är ofta en ganska kostsam investering. Trots att det är en investering i framtiden som kan ge dig en kickstart i karriären så är det såklart skönt om CSN-skulderna inte blir alltför stora. UCLA Extensions certifikat är väldigt prisvärda och ger dig valuta för pengarna, både i form av kunskap och värdefulla kontakter.

 

 

Praktiska utbildningar och nöjda studenter
Certifikatet i Real Estate är en praktisk utbildning med teoretiska inslag som ger dig rätt verktyg och introduktion för att lyckas i mäklarbranchen. Blueberry hjälper gratis varje år ett stort antal studenter som vill läsa på UCLA Extension och Real Estate är den populäraste utbildningen. Den feedback vi får från våra studenter är mycket positiv.

Blueberrystudenten Marcus Hermansson har läst Real Estate på UCLA Extension och är väldigt nöjd över sitt val.

 

Stanna kvar i USA efter studierna och arbeta
Vi kan nästan garantera att Los Angeles kommer att charma dig ordentligt med sitt härliga klimat, stora utbud av aktiviteter, höga palmer och trevliga, pratglada människor. Genom att läsa ett certificate in Real Estate kan du få möjlighet att både uppleva Los Angeles under studietiden och även testa dina kunskaper i branschen efter avslutade studier. Det möjliggörs genom att du söker ett så kallat OPT-visum efter din studietid. Ett sådant visum brukar vara relativt enkelt att få när man slutfört en certifikatutbildning och ger möjlighet att stanna i USA och arbeta under ett helt år.

Vill du veta mer om hur det är att vara student på UCLA Extension? Läs vår intervju med Emma.

 

Johanna Aspeteg

Marketing Manager - Mammaledig