Hej igen,

Jag tänkte dela med mig av min sista tid i New York innan höst terminen på Berkeley College tog slut.

December månad har helt klart vart den mysigaste månaden under min tid i New York, all julbelysning, julmusik och mysiga julmarknader som finns lite överallt i New York. Här är lite av allt jag gjorde under December.

Jag besökte Winter village i Bryant Park, som ligger nära skolan. Varje vinter bygger upp en julmarknad med pop-up butiker, food trucks, och isrink där man kan åka skridskor i parken. Supermysigt!

Granen vid Rockefeller Center

Ett måste är ju att besöka The metropolitan museum of art, vilket jag såklart gjorde.

Jag åkte även The Roosevelt Island Tramway, som är public transportation över till Roosevelt Island från Manhattan. Så det är egentligen inget speciellt, det tar inte lång tid att åka över och det finns väl inte särskilt mycket att göra på Roosevelt Island men det är så fin utsikt på vägen dit.

Jag har även testat massor av olika mysiga caféer & restauranger, det finns verkligen så många roliga och mysiga här i New York. Bilden nedan är från ett super mysigt café som även var en blomsterbutik. Cafét heter Remi Flower & Coffee, jag testade deras Berry matcha latte.

Basket är en stor del av den Amerikanska kulturen, så jag var ju såklart tvungen att gå på en match. Jag blev verkligen förvånad över hur roligt jag tyckte att det var.

Utöver alla mysiga vinter aktiviteter har jag även umgåtts med vänner, festat och såklart haft alla mina finals i skolan. Så skönt med lite vinterledighet nu!

Titta gärna in min Instagram för att se fler bilder på vad jag gjort under hösten – @nathaliebjurstrom

Kram,

Nathalie

Nathalie Bjurström

Tidigare student på Berkeley College