Boende på Macquarie University i Sydney på blueberry.nu

Boende

Boende på Macquarie University i Sydney

Macquarie erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som passar de flesta smaker och plånböcker. Vare sig du vill bo på eller utanför campuset så finns det ett alternativ för dig. Här kan du enkelt hitta ditt ”home away from home”.

Macquarie University Village

För dig som vill bo mitt på campus är MUV det perfekta alternativet. Valet står mellan enrumslägenhet eller delad lägenhet med två eller fem sovrum. I anslutning till boendet finns volleybollplan, bilparkering, område för BBQ samt en trevlig studentlounge för de boende. På Macquarie University Village händer det alltid mycket.
Läs mer om Macquarie University Village här.

Dayman Apartments

Dayman Apartments ligger ca 15-20 minuters promenad från det centrala campuset. Samtliga boendealternativ är möblerade och det anordnas frekvent olika sociala evenemang på området.
Läs mer om Dayman Apartments här.

Dunmore Lang College

För den som är ute efter ett boendealternativ där det ingår måltider så är Dunmore Lang College en passande alternativ. Dunmore hittar du bara några minuters promenad från Macquarie och här bor ca 600 av universitetets studenter. Förutom måltider ingår även gymkort i boendepriset.
Läs mer om Dunmore Lang College här.

Iglu Chatswood

Tio minuter med tåg från Macquaire hittar du universitetets nybyggda studentboende, Iglu Chatswood. De moderna och superfräscha lägenheterna ligger mitt i livfulla Chatswood. Här finns shopping, restauranger och ett rikt nöjesliv. Välj mellan att bo ensam eller dela lägenhet med andra studenter.
Läs mer om Iglu Chatswood här.

Robert Menzies College

Här har du möjligheten att välja mellan boende med eller utan måltider. Residenset ligger bara en kort promenad från universitetets campus och här huserar studenter från hela världen och tillsammans skapar de en fantastisk boende- och studiemiljö.
Läs mer om Robert Menzies College här.

Boende utanför campus

Vill du bo utanför campusområdet? Kanske i närhet av Manly Beach eller varför inte i centrala Sydney? Många studenter väljer att hitta lägenhet på egen hand och det brukar inte vara några problem att hitta i Sydney. För att komma i kontakt med svenskar som redan bor där är Facebook-gruppen ”Svenskar i Sydney” ett bra alternativ. Du kan också hitta lediga lägenheter och rum på hemsidor som Flatmates och Gumtree.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan