Boende

Boende på Regent’s University London

Campusboende

Regent’s University London har boendemöjligheter på campus i form av klassiska studenthem, fullt möblerade och belägna i direkt anslutning till universitetet. Du kan välja mellan enkel, dubbel eller trippelrum. Efterfrågan på studentboenden är hög och eftersom det finns en begränsad mängd platser uppmanas du att ansöka om boende tidigt. Prioritet ges alltid till studenter som börjar sin första termin på universitetet. Här kan du läsa mer.

Pris

Från 390 GBP (ca 4 500 SEK) till 430 GBP (ca 5 000 SEK) per vecka för enkelrum.
Från 320 GBP (ca 3 700 SEK) till 390 GBP (ca 4 500 SEK) per vecka för dubbelrum.
Från 300 GBP (ca 3 500 SEK) per vecka för trippelrum.

Urbanest St. Pancras boende

Regent’s University har börjat ett samarbete med Urbanest St. Pancras som erbjuder boende off-campus för deras studenter. Boendet är möblerat, med tillgång till uteplats och studieplatser, tvättstuga och mataffär finns i huset och studenter kan gratis låna cyklar för att ta sig till campus. Urbanest St. Pancras ligger i närhet till Kings Cross Station och cirka 15-30 minuter från Regent’s University. Du kan välja mellan enkelrum, dubbelrum, en suite eller studio. Tänk på att efterfrågan på studentboenden är hög och eftersom det finns en begränsad mängd platser uppmanas du att ansöka om boende tidigt.

Pris

Från 203 GBP (ca 2 400 SEK) till 419 GBP (ca 4 800 SEK) per vecka för de olika alternativen.

Här kan du läsa mer om pris och boka boende.

Boende utanför campus

Om du föredrar att bo utanför campus kan skolans Accommodation Office hjälpa dig att hitta ett bekvämt och prisvärt boende under din studietid. Delad lägenhet eller hus är de vanligaste alternativen, men inkvartering hos en engelsk familj kan också ordnas vid önskemål. Läs mer om boende på universitetets egen hemsida.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Adrian Schmidt, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan