studera acting i london med blueberry

Utbildningar

Utbildningar på Regent’s University London

I samarbete med Regent’s University London erbjuder Blueberry studenter möjligheten att studera en termin Study Abroad, ett Foundation-år, en Bachelor’s (Hons) Degree eller en Master’s Degree.

Study Abroad – 1 termin

Som Study Abroad-student på Regent’s University London läser du fristående kurser under en termin. Du kan läsa cirka fyra kurser per termin och om du är inskriven på svenskt universitet/högskola har du möjlighet att välja från hela Regent’s kursutbud. Som inskriven på universitet/ högskola i Sverige kan du ofta tillgodoräkna kurserna till din svenska examen. Du har även möjlighet att läsa “English for Exchange Students” eller ersätta en kurs med en språkkurs i franska, tyska, italienska, japanska, kinesiska, ryska, arabiska, spanska eller portugisiska.

Är du inte inskriven på svenskt universitet/högskola kan du också studera Study Abroad 1 termin. Då väljer du enbart kurser som ges under år 1 av skolans olika program. Har du frågor om detta är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Läs mer om vilka kurser som erbjuds i Study Abroad-programmet på Regent’s University London.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor (Hons) och Master – 3 till 5 år

Välj mellan ett stort antal kurser och utbildningar som leder till Bachelor eller Master Degrees. Regent’s University London består av fem institutioner som alla erbjuder utbildningar på grund- och avancerad nivå:

Business & Management

För dig som vill satsa på en internationell karriär inom Business så är Regent’s det perfekta valet. På kandidatnivå erbjuds en Bachelor inom International Business och studenterna får under sin utbildning möjlighet att läsa ett tredje språk, åka på utbyte samt göra praktik (internship). Regent’s erbjuder även kandidatexamen inom: Business and Marketing, Business, Technology and Entrepreneurship samt Business and Luxury Brand Management.

Du har också möjlighet att studera en Managementutbildning som är uppbyggt på ett integrerat sätt. När du läser din Bachelor här tillåts du pröva på de flesta aspekter av Management innan du väljer din inriktning. På masternivå erbjuds ett flertal inriktningar inom Global Management.

Se alla Regent’s utbildningar inom Business & Management här.
Datum & priser hittar du här.

Film, Media & Acting

Om du har som ambition att jobba inom film, teater och media så kan en Bachelor eller Master på Regent’s University London vara den perfekta vägen framåt. På Bachelor-nivå erbjuds bland annat Acting samt Screen Writing & Producing. På masternivå erbjuds 2-åriga utbildningar inom Writing & Stage och Creative Leadership.

Se alla Regent’s utbildningar inom Film, Media & Acting här.
Datum & priser hittar du här.

Fashion & Design

Modebranschen är drömmen för många liksom att arbeta med design och inredning. För att lyckas i en konkurrensutsatt bransch är därför utbildningen av yttersta vikt. På Regent’s kan du skaffa dig en förstklassig utbildning inom bland annat Fashion Design, Fashion Marketing och Interior Design.

Se alla Regent’s utbildningar inom Fashion & Design.
Datum & priser hittar du här.

Psychotherapy & Psychology

För dig som vill ägna dig åt psykologi och psykoterapi så erbjuder Regent’s University London både Bachelor- och Masterprogram. På Bachelornivå erbjuds en 3-årig bred grundutbildning. På Masternivå erbjuds sedan ett flertal utbildningar av varierande längd som exempelvis Master of Science in Psychology och Master of Psychotherapy & Counselling.

Se alla Regent’s utbildningar inom Psychotherapy & Psychology.
Datum & priser hittar du här.

Liberal Arts & Humanities

För dig som vill skaffa en amerikansk Bachelor så ges den unika möjligheten inom ämnesområdet Liberal Arts & Humanities. Välj utifrån ett stort antal Majors som exempelvis psykologi, statsvetenskap och Management. Efter det att du tagit din Bachelor så har du möjligheten att fortsätta på en Master inom till exempel International Human Rights Law eller International Relations.

Se alla Regent’s utbildningar inom Liberal Arts & Humanities.
Datum & priser hittar du här.

Studera engelska i 13 veckor +

Vill du förbättra din engelska samtidigt som du får uppleva Europas kanske coolaste stad London så är engelskastudier på Regent’s ett jättebra alternativ. På Regent’s ELC – English Language Centre studerar du i små grupper och med mycket stöd och hjälp från lärarna. Du bestämmer själv upplägg på dina studier, om du vill studera intensivt eller i lugnare takt och om du vill medverka på aktiviteter utanför skolan tillsammans med de andra studenterna. I och med Brexit är det minst 13 veckor som du behöver studera för att kunna få CSN, efter 13 veckor väljer du helt själv hur länge du vill att dina språkstudier ska pågå. Du kan välja att studera General English eller en förberedande kurs för engelsktestet IELTS alternativt en kombination av de båda.

Läs mer om engelskastudier på Regent’s här

Foundation Year (förberedande studier) – 1 år

Om du inte har betygen för att komma in på något av Regent’s Bachelor-program så kan du istället söka in till något av deras Foundation-program. Regent’s Foundation-program löper över ett år och är utformade att ge dig nödvändiga kunskaper och färdigheter för att lyckas under din tid på Regent’s. Skulle du under din första termin lyckas få över 60% i snittbetyg så kan du hoppa över den sista terminen och gå direkt in på en Bachelor.

Vänligen notera att dessa foundation-program inte ger rätt till CSN.

Se alla Regent’s Foundation-program här.

Datum & priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan