En skolklass som lär sig japansk kalligrafi

Ansökan

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till en språkkurs räcker det med fullständiga gymnasiebetyg.

Sista ansökningsdatum

Beroende på hur länge du väljer att studera så kan du komma att behöva ansöka om ett studentvisum till Japan. I så fall behöver du skicka in din ansökan tidigare än om du läser en kortare kurs där du inte behöver studentvisum.

För kurser kortare än 6 månader behövs inget studentvisum. Du har då två alternativ – turistvisum eller Working Holiday visum. Ansöker du om ett turistvisum så är det giltigt i 90 dagar, så du behöver resa ut ur Japan i slutet på de första 90 dagarna (exempelvis till Sydkorea eller Taiwan) och resa in igen för att få ett nytt turistvisum på ytterligare 90 dagar.

Alternativt kan du ansöka om ett Working Holiday visum som är giltigt i 12 månader och välja att studera på det.

Om du ansöker om studentvisumet till Japan finns det en regel att du måste ligga på minst A1 nivå i japanska – så vissa språkkunskaper inom japanska krävs i så fall.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret nedan så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till språkskola

OBS: Det här är en officiell ansökan till språkskolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • Inkvartering

  • Har du några allergier eller någon annan information som du vill dela?

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan