Kudan Institute teceremoni i traditionella kläder

Boende

Guest/Share House

Som student på Kudan Institute så får du boende arrangerat genom skolan. Du kan välja att bo i ett delat boende – ett så kallat ”Guest/Share House”. Här har du ditt egna sovrum och delar vardagsrum/kök och andra faciliteter med andra.
Hyra för att bo i Guest/Share House varierar mellan JPY65 000-JPY80 000 (ca 4 500-5 500kr) per månad. En administrativ avgift tillkommer på JPY15 000 (ca 1 100 SEK) och då ingår sängkläder.

Värdfamilj

Du kan också välja att bo i värdfamilj. Du blir då placerad i en japansk familj och får chansen att vara del av den japanska vardagen på ett autentiskt sätt – ett utmärkt tillfälle att fördjupa din förståelse för japanska språket och kulturen.

Avgiften för att bo i värdfamilj är en engångsavgift på JPY10 000 (ca 800 SEK) och därefter JPY3000 (ca 300 SEK) per natt. Då ingår det frukost och middag under vardagar, samt 3 måltider under helger.

Läs mer om boende på Kudan Instutite här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan