Boende

Boende på Malaca Instituto  

För studenter på Malaca Instituto erbjuds flera olika typer av boende. Nedan ser du de olika alternativen som erbjuds. 

Delad lägenhet

Här bor du i delad lägenhet tillsammans med andra studenter på skolan. Vanligtvis är det upp till sex studenter som delar lägenhet. Du kan välja att bo i enkel- eller dubbelrum och dela kök och badrum med de andra studenterna. Före din avresa kan du bara boka upp till sex veckors boende i lägenheten (undantag om du väljer en kurs som är åtta veckor), men sen har du direkt möjlighet att förlänga lägenhetsvistelsen på plats.

Lägenheterna ligger på cirka 5-15 minuters promenadväg från skolan, har luftkonditionering, tvättmaskin och tillgång till swimmingpool under maj-oktober. Det finns även några dubbelrum som endast kan hyras om du delar med en kompis hemifrån. Du kan alltså inte bli ihopparad med någon du inte känner. Observera att dessa lägenheter är väldigt populära, och blir därför snabbt uppbokade, speciellt under sommaren.

Kostnad för delad lägenhet

2 veckor i enkelrum: 368 EUR
Sedan 184 EUR per vecka

2 veckor i dubbelrum: 246 EUR
Sedan 123 EUR per vecka

En städavgift på 10 EUR per vecka tillkommer och vid ankomst betalar du en deposition på 100 EUR som återfås vid hemresa förutsatt att du inte orsakat några skador. Boendet tar även ut en extra kostnad för värme/AC. Denna kostnad ligger på ca 100 EUR per vecka och delas upp på de boende i lägenheten. Observera att under högsäsong (juni-september) tillkommer en kostnad på 8 EUR per natt. 

Värdfamilj

Här får du chansen att verkligen uppleva den spanska kulturen på riktigt! Du bor hos en spansk familj/spansk dam som är noga utvalda och har tidigare erfarenhet av att ta emot internationella studenter. Halvpension (frukost och lunch) ingår och du kan välja mellan dubbelrum och enkelrum. Familjerna bor maximalt 30 minuter från skolan och du har fri tillgång WiFi.

Kontakta oss för priser gällande boende i värdfamilj.

Residens

Här bor du på skolans residens Club Hispánico, som är ett ombyggt hotell och håller mycket hög standard. Residenset ligger precis bredvid skolan så du har tillgång till skolans pool, solterrass, cafeteria och restaurang. Här finns även en student lounge, storbilds-tv och möjlighet att delta i gruppträningsklasser i veckorna, självklart helt kostnadsfritt! På endast 8 minuter kan du också ta dig härifrån till strand och andra restauranger. Alla rum här har egen toalett med dusch och du kan välja mellan enkelrum och dubbelrum. Dubbelrummen erbjuder även möjlighet till kylskåp/minibar. Det finns också möjlighet att betala ett tillägg och få ett dubbelrum som enkelrum eller ett executive enkelrum som har TV, kylskåp och privat balkong. Residenset har dessvärre inga kokmöjligheter men några av executive-rummen erbjuder detta.

Kostnad för boende i skolans residens

Priser för enkelrum varierar från 36 EUR per natt till 81 EUR per natt beroende på om du väljer standard rum eller executive rum.

Priser för dubbelrum varierar från 26 EUR per natt till 49 EUR per natt beroende på om du väljer standard rum eller executive rum.

Observera att under högsäsong (juni-september) tillkommer en kostnad på 8 EUR per natt. 

Om du vill kan du lägga till ett paket med halvpension på skolans restaurang för 116 EUR extra per vecka. Kontakta oss för pris på enbart frukost eller helpension.