Utbildningar

Utbildningar på Malaca Instituto

I samarbete med Malaca Instituto erbjuder Blueberry dig följande kurser: 

Normalkurs/Terminskurs (Intensive Course)

Längd: 6-40 veckor

Du har 20 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 10 studenter. Det finns också möjlighet att lägga till fyra eller sex lektioner extra per vecka som ägnas åt konversation i små grupper med högst sex deltagare.

Datum och priser hittar du här.

Intensivkurs (Super Intensive Course) 

Längd: 6-16 veckor

Du har 30 lektioner (à 50 min) per vecka. 20 av lektionerna är i grupper på högst 10 studenter där du tränar alla delar av språket (se normalkursen). Dessutom har du sedan 10 lektioner i små grupper om högst sex studenter där tyngdpunkten ligger på konversation.

Datum och priser hittar du här.

Spanska + Hispanic studies (Spanish + Hispanic Studies)

Längd: 8-36 veckor

Kursen är uppdelad på två terminer där du under hösten går den vanliga terminskursen och förbättrar din spanska. Beroende på din nivå i spanska kan du välja när du ska starta under hösten. Höstkursen kan alltså bli allt mellan 8 och 16 veckor. Rådgör gärna med oss. Vårterminen är 20 veckor och består av fem 4-veckors-moduler som även kan läsas separat. Denna del av kursen är för studenter med mycket bra kunskaper i spanska vilket inte är något problem att uppnå om du gått hela eller delar av höstkursen. Du kan också komma direkt till vårkursen om du redan har en god nivå på din spanska. Under kursen kan du också ta en DELE-examen om du vill.

Innehållet i vårkursen är en kombination av avancerad spanska och andra olika ämnen. Du läser fyra lektioner per dag och varje modul har kursstart enligt nedan: 

9/1 – Spanska + Spansk film och media

6/2 – Spanska + Sociala och politiska institutioner (samhällskunskap) + ekonomi

6/3 – Spanska + Geografi + Historia 1 + Konsthistoria 1

3/4 – Spanska + Historia 2 + Litteratur 1 + the Spanish way of life

1/5 – Spanska + Historia 3 + Konsthistoria 2 + Litteratur 2

Datum och priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan