Studera musik utomlands på BIMM Berlin på blueberry.nu

Utbildningar

Utbildningar på BIMM Berlin & BIMM Hamburg

I samarbete med BIMM erbjuder Blueberry eftertraktade musikutbildningar på engelska inom bland annat sång, trummor, gitarr, bas, musikproduktion och låtskrivare. BIMM erbjuder 3-åriga Bachelor of Arts-program med olika inriktningar. Du kan läsa hela utbildningen i Berlin eller välja att fortsätta utbildningen på BIMM i London för år 2 och 3.

Bachelor of Arts – 3 år

BMus (Hons) in Songwriting

Berlin / Hamburg

Lär dig av de bästa och bli professionell låtskrivare i Berlin.

Läs mer om programmet här.
Datum och priser för utbildningen hittar du här.

BMus (Hons) in Popular Music Performance

Berlin / Hamburg

Du väljer att inrikta dig på sång eller ett av instrumenten bas, trummor eller gitarr. BIMM erbjuder mycket praktiska utbildningar där du kommer utvecklas riktigt snabbt och få fart på din karriär som musikartist!

Läs mer om programmet här.
Datum och priser för utbildningarna hittar du här.

BMus (Hons) in Popular Music Performance & Songwriting

Hamburg

Vill du både skriva och framträda låtar kan du kombinera båda inriktingarna. Du får lära dig skriva och komponera låtar och att stå på scen och ger dig rätt förutsättningar att lyckas i musikbranchen.

BA (Hons) in Filmmaking

Berlin 

Denna utbildning är fokuserad på att skapa nästa generations filmskapare. Genom lärare som själva är aktiva i branschen lär du dig den grundläggande teknik och skicklighet som krävs för en karriär inom filmproduktion och liknande kreativa branscher.

Läs mer om programmet här.
Datum och priser för utbildningarna hittar du här.

BA (Hons) in Music Business

Berlin / Hamburg

Du kommer att få lära dig hur den moderna event- och musikindustrin fungerar och samtidigt få en en akademisk utbildning inom business och management. Du får praktisk erfarenhet genom att planera, arrangera och genomföra riktiga events som till exempel festivaler och klubbkvällar. Detta är en utbildning som kan appliceras till många olika roller i arbetslivet.

Läs mer om programmet här.
Datum och priser för utbildningen hittar du här.

BA (Hons) Music Production

Berlin / Hamburg

Om du läser denna utbildning får du chansen att utvecklas som musikproducent och du ges även möjligheten att lära dig om studioinspelningar, låtskrivande, projektledning och business. Detta är färdigheter som är nödvändiga för att lyckas inom musikbranschen.

Nätverkande och samarbeten är också en stor del av utbildningen, du kommer att få jobba med studenter från andra kurser, för att öka dina kunskaper och förbättra din samarbetsförmåga. Denna del av utbildningen är en stor merit inför framtiden. Yrken du kan få efter avslutade studier är bland annat artist, remixer, låtskrivare eller programmerare.

Läs mer om programmet här.
Datum och priser för utbildningen hittar du här.

Master Degrees – 1 till 2 år

Master in Popular Music Practice

Berlin

Denna innovativa Master Degree inom Popular Music Practice ger fantastiska möjligheter för studenter. Utforska din egen specialitet inom musik som är i linje med dina personliga karriärförhoppningar. Du kommer att uppnå en kvalificering inom antingen Entrepreneurship, Performance, Production eller Composition.

Läs mer om utbildningen här.
Datum och priser hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Lars Garvik, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan