Boende

Boende på UCLA Extension i Los Angeles

Boende på campus

Om du börjar studera en summer quarter finns det möjlighet att bo på campus. Du kan då får hjälpa via skolan, läs mer om det här.

Boende utanför campus

Los Angeles är ett mycket populärt område att bo i och utbudet av lägenheter är stort men också relativt dyrt. Vanligast är att studenterna delar lägenhet i närheten av campus. Om du väljer att bo i Westwood går det bra att antingen gå till campus, ska du däremot och handla är det många som går ner till affären och sedan tar en buss eller Uber hem. Det finns också många bra bussförbindelser till andra delar av LA och Santa Monica. Vi rekommenderar att du bokar några nätter på ett hotell eller vandrarhem den första veckan i Los Angeles. Tänk på att anlända åtminstone två veckor före terminsstart för att kunna leta boende på plats. UCLA Extension rekommenderar studenter att titta på olika alternativ innan du bestämmer sig för vart du vill bo, ta alltså inte den första bästa lägenheten.

Facebookgruppen ”Svenskar i LA” kan användas för att hitta både lägenheter, rumskompisar och begagnade möbler.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Adrian Schmidt, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan