Ansökan

Ansökan till UCLA Extension

Förkunskapskrav

För att söka till ett Certificate på UCLA Extension krävs ett TOEFL-test med minst 83 poäng, iTEP Academic med minst 4,5 eller IELTS med minst 6,5 poäng. Observera att en del certifikat kräver högre poäng. Du behöver inte ha studerat på högskola eller universitet tidigare. Får du mellan 83-99 poäng på TOEFL alternativt 6,5 poäng på IELTS kommer du även behöva läsa 1-2 kurser i engelska utöver de kurser som ingår i ditt certifikat.

För att söka till Study Abroad (fristående kurser) måste du vara inskriven vid ett universitet/högskola i Sverige och/eller ha läst minst 60 högskolepoäng. Observera att det även krävs ett TOEFL-test med minst 91 eller IELTS med 7.0 i resultat.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag är 3 månader innan kursstart men vi rekommenderar att man söker så tidigt som möjligt för att hinna med visumprocessen. Observera att du även måste ha fått ditt resultat från IELTS, TOEFL eller iTEP när ansökan registreras.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

OBS: Det här är en officiell ansökan till skolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.
  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.