Studera i Los Angeles

Ansökan

Ansökan till UCLA Extension

Förkunskapskrav

För att söka till ett Certificate på UCLA Extension krävs ett TOEFL-test med minst 80 poäng, iTEP Academic med minst 4.5 poäng, Duolingo med minst 105 poäng eller IELTS med minst 6.5 poäng.

För att söka till Study Abroad (fristående kurser) måste du vara inskriven vid ett universitet/högskola i Sverige och/eller ha läst minst 60 högskolepoäng. Observera att det även krävs ett TOEFL-test med minst 100 poäng, iTEP Academic med minst 5 poäng, Duolingo med minst 120 poäng eller IELTS med minst 7 poäng.

Oavsett vilket program du söker till så får inte testresultatet vara äldre än 24 månader vid det tillfälle då ansökan görs.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag är 3 månader innan kursstart men vi rekommenderar att man söker så tidigt som möjligt för att hinna med visumprocessen.

Skicka in din ansökan till Blueberry via formuläret så kontaktar vi dig och går vidare med ansökningen till skolan.

Ansökan till Blueberry

OBS: Det här är en officiell ansökan till skolan via Blueberry. Vill du istället ha mer information om den här skolan kan du kontakta oss längst ner till höger på sidan. Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.
  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.