APM College of Business and Communication erbjuder praktiska kurser som leds av yrkesverksamma lärare inom ämnen som Business, Event Management och Marketing. På APM får du alla förutsättningar du behöver för att påbörja din yrkesbana i en storstad som ger dig den perfekta språngbrädan ut i yrkeslivet.

Campus i Sydney, Brisbane och Melbourne

APM har campus i storstäderna Sydney, Brisbane och Melbourne och här har du närhet till många stora och framgångsrika bolag där du exempelvis kan extrajobba under studietid, eller om du läser ett program – kan få chans att göra praktik! Utöver detta har du närhet till härliga stränder, restauranger, shopping och mycket mer! En tidigare student säger följande om att plugga på APM i Sydney:

Älskar Sydney!!! du har verkligen allt! Stränder och storstad och mysiga områden. Det finns verkligen allt. Public transportation funkar utmärkt sa du kan bo vart du trivs bäst och samtidigt kan du ta dig vart som väldigt smidigt.

– Elin M. (Bachelor of Business – Event Management)

Få din egen Success Coach

APM satsar hårt på att studenter ska vara redo för arbetslivet efter sin utbildning och som del av det erbjuder de alla elever en egen success coach som arbetar inom business/marketing och vet vad som behövs för att nå dina mål. Beroende på vad just du har för mål med din utbildning kommer du tilldelas en personlig coach i början av dina studier som matchar dina intressen. Personen kommer vägleda dig i val av kurser och stötta dig för att du ska nå dina studiemål och karriärmål!

Flexibla studiealternativ och stipendium

Alla program på APM College går att studera antingen som ett ettårigt diploma eller som ett helt program Bachelor’s degree, motsvarande en svensk kandidatexamen. Det första året på diplomprogrammen utgör även det första året på ett Bachelorprogram och därför kan du enkelt starta med ett år och sedan förlänga dina studier om du trivs och vill ta en Bachelor’s degree. Just nu finns chans att få hela 30 % avdrag på kursavgiften när du söker ett program inför 2022 genom Blueberry!

Tidigare studenter är riktigt nöjda med utbildningen

Vem är det som studera utomlands, vänner, tjejer, killar, cafe

Jag tycker att undervisningen håller en jättebra nivå. För mig som är perfektionist och har lätt för prestationsångest, är det viktigt att skolan håller en lagom takt i undervisningen och uppgifterna. Varje termin snittar vi 3 kurser, till skillnad från andra skolor som gör upp mot 4-5 kurser. APM erbjuder alltid en hjälpsam hand ifall du stöter på problem och lärarna visar alltid att du kan prata med dem om det uppstår frågetecken. Lärarna visar också en god förståelse för oss internationella studenter, de är noga med att göra det klart att språksvårigheter inte ska påverka betyg. –

– Carolina P. (Diploma of Event Management)

Jag gillar att storleken på klasserna inte är särskilt stora och att skolan i sig är liten också, passar mig perfekt.

– Emma B. (Bachelor of business – Event Management)

Praktik under studietiden & goda arbetsmöjligheter

APM College har samarbete med hela 300 företag. När du studerar ett helt program ingår praktik i utbildningen och skolan hjälper dig då att ordna internship. När du är klar med din utbildning har du goda förutsättningar att knipa ett arbete inom din valda bransch – hela 91% av studenterna från APM College får nämligen jobb direkt efter examen!

Läs mer om APM College här!

Johanna Aspeteg

Marketing Manager - Mammaledig