Studera i Australien - Studera i Brisbane, Studera i Melbourne, Studera i Sydney

APM College of Business & Communication

Studera på APM College i Sydney, Brisbane & Melbourne

Vill du ha ett försprång på arbetsmarknaden inom business, marknadsföring eller event? Då har du hittat rätt! Hela 91% av APM College of Business & Communications studenter får jobb direkt efter examen. Här får du mycket praktiska kunskaper och värdefull arbetserfarenhet under studietiden. Flera företag som skolan samarbetar med har gjort det till en vana att rekrytera APM-praktikanter. Du kan välja att studera i SydneyBrisbane och Melbourne.

Tar du hjälp av Blueberry och söker en utbildning med kursstart under 2022 får du 30% rabatt på kursavgiften för Businessprogram! 

APM College logo på Blueberry.nu

4 skäl att välja APM College i Australien

  • 91% av studenterna får jobb direkt efter avslutad utbildning.
  • Praktikplats på ett av 300 företag som APM samarbetar med.
  • Moderna och centralt belägna campus i SydneyBrisbane och Melbourne.
  • 30% rabatt på kurser inom Business och möjlighet att läsa en Bachelor på 2 år istället för 3.

Stor chans att få jobb direkt

Utbildningarna är särskilt utformade efter branschens önskemål. En del av föreläsarna på skolan arbetar själva på ledande företag i näringslivet vilket gör att studenterna har möjlighet att knyta värdefulla kontakter.

Som APM-student får du också verklig arbetslivserfarenhet från praktiken som ingår i programmen. APM samarbetar med över 300 företag och ofta väljer de att rekrytera just APM-studenter. Så här säger Liz Rowell, Managing Director på Red Ark Marketing:
”We’ve been part of the APM intern program for years now. They have sent us some great students who are smart, enthusiastic and really want to benefit from their placement. We do our level best to make sure they get good experience – not just doing the coffee run. And it’s paid off. We’ve hired a couple of them already.”

Campus i Sydney, Brisbane och Melbourne

APM:s Sydney-campus ligger mitt i historiska och genomtrevliga området The Rocks mittemot Operahuset. Du kan inte ha ett bättre läge i Sydney! Byggnaden andas verkligen historia och överallt ser du gamla träbjälkar. Den här hemtrevliga miljön blandas med en modern och innovativ atmosfär som är otroligt lätt att tycka om.

Det moderna APM-campuset i Brisbane är centralt beläget i Fortitude Valley med utsikt över ikoniska Story Bridge som sträcker sig över Brisbane River. Området där skolan ligger är ett kreativt affärsområde med mycket entreprenörer. Fortitude Valley är även känt för alla stora sport- och nöjesevengemang som arrangeras årligen.

APM:s campus i Melbourne ligger centralt i modedistrikten. Som student kommer du att njuta av toppmoderna faciliteter på Flinders Street, med närhet till mängder av konstgallerier, caféer och restauranger. Som student har du chansen att fördjupa dig i dina studier i en kreativ och stimulerande miljö på APM’s ”lilla” campus med cirka 200 studenter.

Utbildningar på APM College

I samarbete med APM College of Business & Communications erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Diploma 1 år.
  • Bachelor 2 – 3 år.

Läs om utbildningarna på APM College här.

Följ APM College i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Bra skola överlag! De erbjuder bra stöd för oss elever för att vi ska lyckas med våra studier. Jag gillar att storleken på klasserna inte är särskilt stora och att skolan i sig är liten också, passar mig perfekt!

– Emma B, BA Event Management

Läs studentberättelsen här!

Totalt sätt känns det bra. Åh orten är helt perfekt!

– Bodil F, BA in Business

Jag tycker att undervisningen håller en jättebra nivå. För mig som är perfektionist och har lätt för prestationsångest, är det viktigt att skolan håller en lagom takt i undervisningen och uppgifterna.

– Carolina P, Diploma of Event Management

Studera i Brisbane

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan