”Jag älskar att vara kreativ, skriva och resa. Nu kunde jag göra allt på en gång och vara STOLT ambassadör för ett företag som jag genuint tycker är världens bästa!”

 

Felicia Karlsson har nu tillbringat ett halvår i en av Kaliforniens främsta studentstäder Santa Barbara. Utöver sina studier på Santa Barbara City College och häng på stranden har Felicia hunnit med att extraknäcka som ambassadör för Blueberry. Vi fick chansen att intervjua Felicia innan hon begav sig iväg på nya äventyr till Australien. Här är hennes egna tips för att ta sig an uppgiften som kreativ studiekorrespondent från andra sidan av Atlanten. Är du redo att ta över facklan som vår nya Blueberry-ambassadör 2019?

Hej Felicia! Nu har du ju varit ambassadör för oss under en hel termin och vi vill gärna höra lite vad du tyckt om det. Först och främst, hur gick det till när du sökte ambassadörsstipendiet?
Hej! Jag hittade stipendiet på Blueberrys hemsida och kände direkt att det skulle vara något för mig. Jag älskar att vara kreativ, skriva och resa. Nu kunde jag göra allt på en gång och vara STOLT ambassadör för ett företag som jag genuint tycker är världens bästa!

 

Vad har du fått göra under din tid som ambassadör?
Jag har fått använda min blogg och Instagram för att marknadsföra Blueberry men på ett väldigt roligt och “eget” sätt. Jag har själv valt vad jag ska lägga upp och det har verkligen bara varit kul! Att peppa andra till att göra samma resa som mig har varit det roligaste!

Vad ska man tänka på för att bli en framgångsrik ambassadör? Passar det alla?
Man måste tycka det är roligt att skriva och uppdatera sina sociala medier, jag tycker ju det är superroligt så det har passat mig perfekt!

Vad har du för planer för framtiden?
Efter en termin i Santa Barbara ska jag nu packa om väskorna för några månader i Australien vilket ska bli så roligt! Jag ska även tillbaka till Santa Barbara i 3 veckor för att hälsa på alla mina vänner där, jag saknar dem otroligt mycket. Efter det vill jag använda mina studier för att jobba med något jag brinner för!

Och slutligen, vilket är ditt bästa råd till de som funderar på att studera utomlands?
GÖR DET BARA! Det kommer aldrig komma någon bättre tid än nu!

Stort tack Felicia för din fantastiska insats under de senaste månaderna och nu önskar vi dig stort lycka till med dina framtidsplaner och din resa till Australien!
Tack så mycket!

Vill du bli vår nästa ambassadör? Läs mer och ansök till stipendiet här!

Vanja Ahlstrand

Previous Area Manager