Perth kvällstid - EUC

Ansökan

Ansökan till Edith Cowan University

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Edith Cowan University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med C eller mer i Engelska 5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 i poängresultat.

Ska du läsa en utbildning på masternivå krävs ett IELTS test oavsett. Resultatet skiljer sig åt beroende på inriktning och program, kontakta oss för mer information. OBS! Det kan förutom testet i engelska också räcka med relevant arbetslivserfarenhet istället för en kandidatexamen för att komma in.

Sista ansökningsdag

Det finns ingen specifik sista ansökningsdag, men vi rekommenderar att du påbörjar din ansökan senast tre månader innan kursstart.

För att gå vidare med din ansökan, fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Vi på Blueberry kommer därefter att höra av oss till dig med instruktioner för att gå vidare med din ansökan till ECU.

Ansökan till Blueberry

Genom att fylla i ansökningsformuläret nedan påbörjar du en ansökan till skolan via oss. Vill du ställa en fråga eller boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.

  • Avser ort där du vill studera utomlands.
  • Personuppgifter

  • Tidigare studier

  • *Blueberrys ansökningsvillkor
    *Blueberrys integritetspolicy