Utbildningar

Utbildningar på Geneva Business School

I samarbete med Geneva Business School erbjuder Blueberry studenter möjlighet att studera två terminer (Study Abroad) samt Bachelor Degree och/eller Master Degree.

Study Abroad Semester – 2 terminer

Du kan studera två terminer och läsa kurser från första läsåret på en av de olika inriktningar. Kommer du direkt från gymnasiet kan du välja att studera kurser på undergraduatenivå.

Datum & priser hittar du här.

Bachelor of International Management – 3 år

Geneva Business School erbjuder Bachelor of International Management där studenter kan välja mellan flera olika Majors (inriktningar). Utbildningen erbjuds på Geneva’s alla tre campus: Geneve, Barcelona och Madrid. Innovativa undervisningmetoder, dedikerat mentorskap och fantastiska nätverksmöjligheter redan under utbildningen gör att studenter har allt som krävs för att lyckas i branschen efter genomförd utbildning. Observera att alla inriktningar inte finns på alla campus.

Läs den generella informationen om Bachelor Degrees här.
Datum & priser hittar du här.

Välj mellan 6 olika inriktningar

International Management

Denna inriktning lär dig de viktigaste teorierna och principerna för att lyckas leda ett globalt team. Utbildningen ger studenter de verktyg och självförtroende som krävs för att framgångsrikt driva ett modernt internationellt företag framåt.

Läs mer om Geneva Business School’s utbildning Bachelor (IM) International Management specialization här.

Entrepreneurship

Geneva Business School har en Bachelor of International Management med inriktning Entrepreneurship som finns på både campuset i Barcelona och Madrid. Där ligger fokus på att utveckla idéer och analysera affärsplaner. Du kommer att få starta dina egna projekt och ta examen med förtroende att utmärka dig i näringslivet. Du kan även välja att koncentrera inriktningen på Social Entrepreneurship and Sustainability på campuset i Geneve.

Läs mer om Geneva Business School’s utbildning Bachelor (IM) Entrepreneurship specialization här.
Datum & priser hittar du här.

International Finance

Geneva Business School erbjuder Bachelor of International Management där studenter kan välja en Major inom International Finance i Barcelona, Madrid eller Geneve. Denna inriktning ger dig kunskaper i finansiella teorier och investeringsteorier.

Läs mer om Geneva Business School’s utbildning Bachelor (IM) International Finance specialization här.
Datum & priser hittar du här.

Sports Management

Geneva Business School erbjuder alla sportintresserade studenter möjligheten att studera en Bachelor of International Management med inriktning Sports Management i Barcelona, Madrid, Geneve. Inriktningen ger de färdigheter som behövs för en karriär inom sportmarknadsföring.

Läs mer om Geneva Business School’s utbildning Bachelor (IM) Sports Management specialization här.
Datum & priser hittar du här.

Digital Marketing

Om du vill läsa en Bachelor of International Management som inriktar sig på Digital Marketing och studera i Barcelona, Madrid eller Geneve passar denna utbildning utmärkt för dig. Inriktningen lyfter fram det senaste inom marknadsföringsteknik, affärsutveckling och strategisk planering.

Läs mer om Geneva Business School’s utbildning Bachelor (IM) Digital Marketing specialization här.
Datum & priser hittar du här.

International Relations

Denna utbildning på Geneva Business School passar för dig som vill studera en Bachelor of International Management med huvudämne International Relations. Denna utbildning erbjuds i Barcelona, Madrid och Geneve. Inriktningen fokuserar på världspolitiken och dess inverkan på företag.

Läs mer om Geneva Business School’s utbildning Bachelor (IM) International Relations specialization här.
Datum & priser hittar du här.

Top-up Degree – 1-2 år

För dig som studerar eller har studerat något inom Business på YH i Sverige finns det möjlighet att tillgodoräkna dig tidigare studier och göra en så kallad ”Top-up” och få en Bachelor’s Degree. Det innebär att du går in direkt på andra eller tredje året på skolans Bachelor Degree och då går ut med en kandidatexamen. Notera att tillgodoräknandet av YH-poäng på Geneva Business School kan variera från fall till fall. Att ha en kandidatexamen gör dig ännu attraktivare på arbetsmarknaden och öppnar även upp möjligheten för att studera en master i framtiden.

Master Degree – 1,5 år

Master utbildningarna på Geneva Business School pushar dig och dina kunskaper inom business till nästa nivå. Unika praktiska erfarenheter i kombination med de avancerade kunskaperna som ges i klassrummet, kommer ge dig de verktyg, det självförtroende och den kunskap som behövs för att ta stora kliv i karriären.
Läs den generella informationen om masters-utbildningar här.

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration programmet vid Geneva Business School riktar sig till aktiva och yrkesverksamma personer som vill utveckla sin karriär. Studenterna har ett eget driv för att uppnå sin fulla potential och tillämpa det de har lärt sig direkt i sitt arbetsliv. Geneva Business School uppskattar att studenterna på denna MBA har en tidigare yrkeserfarenhet, detta skapar en utvecklande och samarbetsinriktad inlärningsmiljö där idéer och projekt kan delas och analyseras. Denna MBA låter dig välja de kurser som bäst relaterar till din professionella situation och skolans professorer hjälper dig att utvecklas genom personlig support och feedback för att nå dina mål. Lektionerna hålls efter arbetstid, vilket innebär att studenter kan fortsätta sin jobbkarriär parallellt med studierna. Denna Master of Business Administration är inriktad på praktiskt lärande, med stora nätverksmöjligheter, evenemang och företagsbesök som binder akademiska studier med den verkliga affärsvärlden. Geneva Business School kommer aktivt att guida dig genom arbetsmöjligheter och att nätverka inom branschen, för att du ska lyckas med din karriär.

Läs mer specifikt om MBA program inom Business Administration här.
Datum & priser hittar du här.

International Executive Master of Business Administration (IEMBA)

Geneva Business School har även arbetat fram en studiemöjlighet för dig att studera din MBA hur och när det passar dig genom en International Executive MBA (IEMBA).  IEMBA passar perfekt för dig som redan arbetar inom branschen med möjlighet att kunna välja dina egna slutmål och lösa affärsutmaningar som du för närvarande står inför. Geneva Business School erbjuder unika insikter och personlig guidning till dig som vill forma din egen framtid.

Läs mer om Geneva Business School’s International Executive MBA som erbjuds online här.
Datum & priser hittar du här.

Master of International Management (MIM)

Master in International Management riktar sig till studenter som strävar efter att utvidga sin utbildning inom business-industrin innan de startar på arbetsmarknaden. Det här programmet höjer din grundexamen genom att fördjupa förståelsen för företagsverksamhet som helhet, tillsammans med en fokuserad utforskning av det valda specialområdet. 

Programmet är utformat för att skapa ansvarstagande ledare som är anpassningsbara till det dynamiska affärslandskapet. Programmet omfattar inte bara grundläggande kurser som ger en stark grund inom olika affärsområden, utan ger också specialiserad träning för att säkerställa fullständig beredskap att utmärka sig inom det valda affärsområdet. 

Viktiga komponenter i läroplanen inkluderar kärnämnen som entreprenörskap, försörjningskedje- och logistikhantering samt företagsfinansiering och redovisning. 

De inriktningar som programmet erbjuder är Digital Marketing, International Finance, International Relations och Sports Management.

Läs mer om Geneva Business School’s Master of International Management här.
Datum & priser hittar du här.

Master of Digital Marketing (MIM)

Genom att studera en master i Digital Marketing får studenter kunskap i tekniker, strategier och verktyg att använda för att lyckas bli ledande i branschen.

Läs mer om MIM med inriktning på Digital Marketing här.

Master of International Finance (MIM)

En Master i International Finance ger dig praktiska och teoretiska kunskaper som är avgörande för att lyckas inom branschen. Efter utbildningen är du redo att ta steget ut i finans-världen.

Läs mer om MIM med inriktning på International Finance här.

Master of International Relations (MIM)

En master inom International Relations ger dig möjligheten att praktiskt dra kopplingar mellan världspolitik, marknader och global styrning.

Läs mer om MIM med inriktning på International Relations här.

Master of Sports Management (MIM)

En master inom Sports Management ger dig genom media, teknologi och eventplanering en helhetsbild av branschen. Du kommer att få nätverka och medverka på stora events för att vid avslutade studier kunna ta steget ut i Sports Management branschen.

Läs mer om MIM med inriktning på Sports Management här.

MBA with a specialization in Business Administration

En master inom Business Administration ger dig kunskaper inom bland annat finans, lag och rätt, marknadsföring och teknik. Programmet har professorer som är professionella experter och har mycket kunskap inom branschen.

Läs mer om master inom Master in Business Administration MBA här. 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sabina Fernandez, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan