Studera ett Certifikat på ett av världens högst rankade universitet!

Har du ett intresse för marknadsföring med fokus på digitala kanaler? Genom att studera på UCLA Extension får du inte bara en merit för ditt framtida yrkesliv och CV, utan även en chans till att studera i en inspirerande miljö på ett prestigefullt universitet. Populära UCLA Extension erbjuder utbildning av toppkvalitet och gör det möjligt för dig att uppnå dina ambitioner inom digital marknadsföring!

Universitetet är beläget i härliga stadsdelen Westwood som ligger i närheten till stadens vibrerande puls i Los Angeles och en kort biltur till stranden i populära Santa Monica och Venice Beach. Här finns det en mängd olika aktiviteter och ett stort utbud av restauranger, caféer och flertalet sevärdheter att upptäcka.

UCLA Extension är ett av de högst rankade i världen och här finns några av USA:s bästa professorer! Den prestigefulla skolan har flera tidigare studenter som fått både Nobelpriset samt Pulitzer prize. Här finns det alltså gott om möjligheter till att inspireras, utvecklas och få ett rejält försprång i din framtida yrkeskarriär.

Tjej läser bok

Digital marknadsföring

Certifikatet inom digital marknadsföring (digital marketing) är en utbildning som pågår under nio månader. Certifikatet ger dig chans att utvecklas, att drömma större och bli professionellt redo för framtiden! Några av de spännande kurserna som erbjuds är till exempel Integrated Marketing Communications, Consumer Market Research och Brand Management. Certifikatet passar dig som har ett intresse inom:

  • Social Media
  • Influencer Marketing
  • Brand Management
  • Consumer Research

Certifikatet studeras främst av personer som redan arbetat några år inom branschen men kan också passa dig som vill studera direkt efter gymnasiet eller universitetet för att bygga på dina nuvarande kunskaper inom marknadsföring. Under din sista termin har du möjlighet att testa dina kunskaper i yrkeslivet genom att utföra praktik i en spännande organisation. Vill du sedan stanna och arbeta i USA efter avslutad utbildning kan du ansöka om OPT som erbjuder dig rätt till att jobba och stanna kvar i USA under ett år.

Studera på UCLA i Los Angeles på blueberry.nu

Är du intresserad av digital marknadsföring på UCLA Extension? Vi hjälper dig kostnadsfritt genom hela processen. Tveka inte att höra av dig till oss på Blueberry eller fyll i en ansökan här!

Läs också gärna tidigare Bluerrystudenters upplevelser av UCLA Extension.

 

 

Amelia Brådenmark

Praktikant