les roches - marbella - campus

Ansökan till Les Roches

Kom igång med din ansökan till Les Roches

Vad kul att du vill söka till Les Roches! Här erbjuds en internationell utbildning i världsklass inom hotell och hospitality, besöksnäring och turism. Vi kommer hjälpa dig genom hela ansökningsprocessen och första steget blir att du skickar in nedanstående dokument till sabina@blueberry.nu

Kopia av pass

Ta en bild på ditt pass (sidan med din bild och all personlig information). Observera att passet måste vara giltigt.

Gymnasiebetyg

Vänligen skicka in betyget på engelska och svenska. Observera att det måste vara en officiell kopia från ditt gymnasium, betyg från antagning.se går tyvärr inte att använda.

CV

Detta ska vara skrivet på engelska och visa på relevant arbetslivserfarenhet, akademiska kvalifikationer och språk.

Study/post-study plan

En uppsats på cirka 300 ord som lyfter fram tidigare erfarenhet, ledarskap, utvecklingsområden och framtida ambitioner för en karriär inom turismbranschen och varför du vill studera på Les Roches.

Vad händer sen?

När vi fått in alla dokument registrerar vi din ansökan vid Les Roches. Efter att ansökan är inskickad dröjer det vanligtvis cirka 2-4 veckor innan vi återkommer till dig med ett besked.

Vi kommer även hjälpa dig ansöka om studiemedel från CSN längre fram i processen. Det är viktigt att du läser igenom alla mail som kommer både från oss och Les Roches så att du inte missar viktig information. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt genom hela processen!

Vi har också länkat till viktig information om hur studier i Spanien fungerar, CSN och försäkring. Du är alltid välkommen att höra av dig till mig på sabina@blueberry.nu eller 08- 509 106 09 om du har frågor eller funderingar!

Blueberrys ansökningsprocess steg för steg

Så funkar CSN utomlands

Läs mer

Försäkring vid utlandsstudier

Läs mer

Stipendium för utlandsstudier

Läs mer

Blueberrys Marbella Guide

Läs mer
Marbella