Studera Business Administration MBA utomlands på blueberry.nu

Ansökningsvillkor för Blueberrys PreMed

Ansökningsvillkor & ansökningsprocessen för Blueberrys PreMed

Hur funkar ansökningsprocessen?

När vi har fått in din ansökan kontaktar vi dig och gör en kort behovsanalys så att vi vet vilka kunskaper du har inom Kemi och Biologi. Därefter bokar vi in dig på kursen.

Betalning och kostnader

Tillsammans med bekräftelse på kursen kommer vi skicka en faktura. Du kan välja att betala det totala beloppet eller att delbetala under tre månader.

Villkor för avbokning, uppskjutande av studier och återbetalning

Du har rätt att avboka kursen inom 30 dagar före kursens start och får då hela summan tillbaka. Om du väljer att avboka senare än 30 dagar och före kursens start debiteras 800kr. Du har rätt att skjuta upp dina studier en gång. Om du påbörjat kursen kan vi som regel inte återbetala något, undantag kan göras efter dialog med Blueberry om särskilda omständigheter råder.

Kursen

Kursen kommer att förbereda dig väl inför antagningsprov men om du av någon anledning inte klarar testet kan du gå PreMed kursen ytterligare en gång utan att betala något extra. Alla kursdeltagare har tillgång till videoföreläsningarna under 4 månader efter kursens slut.

Allmän information

I och med att du skickar in din ansökan till Blueberry tillåter du oss att personligen kontakta dig i syfte att förmedla information och vägleda dig i ansökningsprocessen. Du tillåter oss också att kontakta dig om vi saknar uppgifter eller om vi behöver informera dig om ändringar. Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att ta del av vår integritetspolicy. Dina uppgifter behandlas på samma sätt som de ansökningar vi får till våra partneruniversitet.