Studera i England på Arts University Bournemouth

Studera i Bournemouth

Studera utomlands i Bournemouth

Charmiga och livliga Bournemouth hittar du längst ner på Englands sydkust. Här finns vidsträckta och vackra stränder, bland annat en 11 kilometer lång sandstrand. Här finns Europas första artificiella surfrev vilket har lett till att Bournemouth snabbt håller på att bli Englands självklara surfhuvudstad. Det är med andra ord inte förvånande att Bournemouth är en av Englands mest populära badorter.

Bournemouth International Centre ligger vid stadens pir och är en populär plats för konserter, shower, teaterpjäser och under vintertid för skridskoåkning. Bournemouths nattliv är spektakulärt med tanke på dess storlek. Staden ligger två på listan över flest barer och klubbar per invånare i Storbritannien. Bara London slår den, ett ganska skapligt betyg!

Behöver du ännu mer underhållning kan vi rekommendera att se en fotbollsmatch i Premier League med lokala stoltheten AFC Bournemouth.

Bournemouth är även en stad med gröna fingrar; här finns många fascinerande trädgårdar i klassisk engelsk stil att strosa runt i. Tropical Gardens i Boscombe och Victorian Lower är stadens stolthet och båda är prisvinnande trädgårdar. Läs mer om Bournemouths alla trädgårdar och parker här.

Vi hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan till Arts University Bournemouth, en av Englands ledande kreativa skolor med utbildningar inom Art, Design, Performance och Media.

College & Universitet

Studera i Bournemouth - Blueberrys utbud av skolor