Lediga jobb på Blueberry

Kul att du hittat till den här sidan och är intresserad av jobbmöjligheter på Blueberry!

Vi är 11 personer som arbetar på Blueberry College & Universitet. De typer av tjänster som vi har på Blueberry för närvarande är: Area Manager, Team Leader, Marketing Manager, Sales and Business Manager. Samtliga Blueberrys personal arbetar på huvudkontoret i Stockholm. Numera är vi en del av Education Media Group.

 

Ledig tjänst – Area Manager

Just nu söker vi en Area Manager. Som Area Manager ansvarar du för studentadministration till ett specifikt antal college och universitet. Du har kontakt med studenter/ungdomar i Sverige genom studierådgivning på vårt kontor, via telefon, mail och informationsmöten. Du inspirerar och säljer in konceptet att studera utomlands genom att dela med dig av din egna erfarenhet och passion för utlandsstudier. Som Area Manager jobbar du nära våra utländska partners för att bibehålla och stärka vår relation samt se till att ansökningarna fungerar så smidigt som möjligt. Du kommer också delta på mässor och genomföra besök på svenska skolor.

Intresserad? Läs mer om tjänsten och ansök här

Ledig tjänst – Deltid Study Abroad Assistant

Just nu söker vi en deltid Study Abroad Assistant. Det är en perfekt väg in för dig som vill arbeta i en spännande internationell bransch. I denna tjänst kommer du främst arbeta med att avlasta våra Area Managers och svara på enklare frågor om utlandsstudier via mail och telefon. Du kommer också aktivt att kontakta studenter för att boka in studierådgivningar. Vi letar efter dig som exempelvis studerar på eftergymnasial nivå och vill ha ett extra jobb. Cirka 10 timmar i veckan.

Intresserad? Läs mer om tjänsten och ansök här

Är du intresserad av att praktisera hos oss?

Blueberry College & Universitet tar ofta emot studenter för praktikjobb från olika skolor, t ex Umeå Universitet, Högskolan i Jönköping, Linnéuniversitetet, Frans Schartau TRAC utbildning, Sälj & Marknadshögskolan och IHM. Som praktikant får du ta del av många olika uppgifter och beroende på vilken utbildning du går anpassar vi din praktik.

Om du är intresserad av att praktisera hos oss skickar du din ansökan till: jobb@blueberry.nu. Bifoga personligt brev, CV samt information om var och vad du studerar.

För våren 2020 har vi nu hittat en praktikant.