Lediga jobb på Blueberry

Kul att du hittat till den här sidan och är intresserad av jobbmöjligheter på Blueberry!

Vi är 10 personer som jobbar på Blueberry College&Universitet.  De typer av tjänster som vi har på Blueberry för närvarande är: Area Manager, Team Leader, Marketing Manager, Sales and Business Manager. Vi har ingen anställd personal i utlandet. Numera är vi en del av Education Media Group och sitter tillsammans med ca 130 medarbetare i trevliga lokaler på Karlavägen i Stockholm.

Ledig tjänst – Account Manager

Grundkravet för alla tjänster är att du själv pluggat utomlands så att du lätt kan inspirera och kommunicera med potentiella studenter utifrån din egen erfarenhet. Just nu har vi en ledig tjänst som Account Manager. I rollen som Account Manager har du mycket kontakt med studenter och jobbar aktivt för att bygga och bibehålla nära relationer med universitet och studentorganisationer i Sverige. Rollen innebär flera spännande besök på universitet runt om i Sverige för att inspirera andra till utlandsstudier. Läs mer och ansök om tjänsten här.

Är du intresserad av att praktisera hos oss?

Blueberry College & Universitet tar ofta emot studenter för praktikjobb från olika skolor, t ex Umeå Universitet, Högskolan i Jönköping, Linnéuniversitetet, Frans Schartau TRAC utbildning, Sälj & Marknadshögskolan och IHM. Som praktikant får du ta del av många olika uppgifter och beroende på vilken utbildning du går anpassar vi din praktik.

Om du är intresserad av att praktisera hos oss skickar du din ansökan till: jobb@blueberry.nu. Bifoga personligt brev, CV samt information om var och vad du studerar.

För våren 2020 har vi nu hittat en praktikant.