Blueberries

Lediga jobb på Blueberry

Kul att du hittat till den här sidan och är intresserad av jobbmöjligheter på Blueberry!

Vi är 11 personer som arbetar på Blueberry College & Universitet. De typer av tjänster som vi har på Blueberry för närvarande är: VD, Engagement & Partnerships Manager, Senior Area Manager, Area Manager, Marketing Manager, Marketing Specialist och Account Manager. Samtliga Blueberrys personal arbetar på kontoret i Stockholm. Numera är vi en del av Keystone Education Group.

Lediga tjänster hos oss just nu:

Account Manager – studentrekrytering

Vill du bli del av ett internationellt bolag och arbeta med att hjälpa studenter att uppfylla sin dröm att studera medicin utomlands? Då har du hittat helt rätt! I den här tjänsten får du arbeta med att inspirera, informera och sälja in studier på Blueberrys partneruniversitet inom Europa. I tjänsten kommer du aktivt arbeta med att etablera och bibehålla nära relationer med studenter och vägleda dem i deras val av utbildning till läkare, veterinär eller tandläkare.

Vi är inne i en expansiv fas och du kommer att vara en nyckelperson i vidareutvecklingen av vår sektion för medicinutbildningar inom EU. Vi representerar för närvarande medicin-skolor i Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien, Kroatien och Spanien – och intresset från potentiella studenter växer snabbt.

Exempel på typiska arbetsuppgifter:

  • Aktiv rådgivning och uppföljning med studenter genom mejl, telefon och fysiska möten. Genomföra besök på skolor och mässor.
  • Underhålla och förstärka relationer till våra partners utomlands.
  • Viss administration av ansökningar. Detta sker i samarbete med en av våra Area Managers.
  • Tillsammans skapar, effektiviserar och förbättrar ni rutiner.
  • Du ansvarar för att sektionen för Medicinstudier presenteras inspirerande och samtidigt faktamässigt korrekt på vår hemsida och i andra sammanhang.
  • Besök på våra partneruniversitet utomlands.

Läs mer & ansök här