Lediga jobb på Blueberry

Kul att du hittat till den här sidan och är intresserad av jobbmöjligheter på Blueberry!

Vi är ett mindre företag på ca 10 anställda och delar lokal med vårt systerföretag Blueberry Språkresor/Go Explore. Totalt är vi ca 15 medarbetare och vi sitter centralt i trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm. Vi har ingen anställd personal i utlandet. De typer av tjänster som vi har på Blueberry för närvarande är:
Area Manager, Team Leader, Marketing Manager, Sales and Business Manager

Grundkravet för alla tjänster är att du själv pluggat utomlands så att du lätt kan inspirera och kommunicera med potentiella studenter utifrån din egen erfarenhet. Du är alltid välkommen att skicka in ett personligt brev och cv oavsett om vi har någon tjänst ledig, som passar din bakgrund. Du skickar din ansökan till: jobb@blueberry.nu

 

Är du intresserad av att praktisera hos oss?

Blueberry tar ofta emot studenter från olika skolor, t ex Umeå Universitet, Högskolan i Jönköping, Frans Schartau TRAC utbildning, Sälj & Marknadshögskolan och IHM. Som praktikant får du ta del av många olika uppgifter, både rent praktiskt och ta del av hur vi jobbar strategiskt. Vi anpassar också praktikantutbildningen efter vilken utbildning du går.

Om du är intresserad av att praktisera hos oss skickar du din ansökan till: jobb@blueberry.nu. Bifoga personligt brev, CV samt information om var och vad du studerar.

Just nu har vi en praktikant fram till och med sommaren men tar gärna emot en praktikant till hösten.