Vänner tittar på solnedgång

Stipendium för utlandsstudier HT 2024

Stipendium för studier – Hösten 2024

Planerar du att studera utomlands under hösten 2024? Ta chansen att söka till vårt mäss-stipendium för studier utomlands! En exklusiv möjlighet för dig som besökt Sveriges utlandsstudiemässa på plats i Malmö, Göteborg eller Stockholm!

Vilken summa delas ut?

  • 10 000 kr delas ut till en stipendiat. Vinnaren kommer att utses och kontaktas i mitten på april.

Vem kan ansöka?

  • Du som fyllt 18 år och är svensk medborgare
  • Du som planerar att ansöka till en utbildning i Blueberrys utbud av skolor, eller har ansökt och blivit antagen till hösten 2024
  • Du som besökt Blueberrys utlandsstudiemässa på plats i Göteborg eller Stockholm

Observera att du behöver ha en aktiv ansökan (ej krav att du blivit antagen ännu) till en skola i vårt utbud senast den 1 april för att din ansökan ska tas med i beaktning. För att få stipendiesumman utbetalad behöver du påbörja din utbildning under HT 2024.

Hur går ansökan till?

  • Du skriver in dina uppgifter nedan samt en motivering till varför du vill studera utomlands. Motiveringen ska vara max 500 tecken.

Ansökan - Stipendium för utlandsstudier HT 2024

Skriv in dina uppgifter och en motivering nedan för chans att vinna Blueberrys stipendium på 10 000 kr. Vänligen observera att du behöver ha en aktiv ansökan till en skola i Blueberrys utbud till hösten 2024 senast 1 april för att din ansökan ska kvalificeras.