APM College of Business & Communications är ett perfekt val för dig som vill studera Business eller Communication (yes, really!) i Australien!

För studenter som vill studera företagsekonomi och/eller kommunikation och samtidigt få uppelva det bästa av vad Australien har att erbjuda så är APM College of Business & Communication ett utmärkt val. Nedan listar vi 7 anledningar till varför vi tycker svenska studenter bör välja den här skolan om de är intresserade av utlandsstudier i Australien.

 

Campus i Sydney och Brisbane

Studera i Brisbane
Brisbane, Australien
William Blue College i Sydney på blueberry.nu
Sydney, Australien

Utan tvekan två av Australiens bästa städer på östkusten. I Sydney och Brisbane finns det ingen brist på aktiviteter och du får det absolut bästa av storstad, natur och strandliv. Svårt att välja vilket APM-campus du ska studera på? Varför inte göra en transfer mellan campusen från första till andra året så du får uppleva båda städerna.

 

91% av studenter får jobb direkt efter examen

Studenter på APM

Tack vare APMs praktiska kurser och goda rykte inom näringslivet är det väldigt många studenter som får jobberbjudanden direkt efter examen. Hela 91% av utexaminerade APM-studenter hittar arbete inom sitt område efter att de avslutat sina studier.

Praktikplats på ett av 300 företag som APM samarbetar med

Studera på APM

APM samarbetar med över 300 företag i Australien och erbjuder garanterade praktikplatser till sina studenter. Här är ett utmärkt tillfälle att skaffa erfarenhet och ett nätverk som leder till attraktiva tjänster efter utbildningen.

The Rocks i Sydney mitt emot Operahuset

the rock i sydney

APM:s Sydney-campus ligger mitt i det historiska och genomtrevliga området The Rocks mittemot Operahuset. Du kan knappast finna ett bättre läge i Sydney! Byggnaden andas verkligen historia och överallt ser du gamla träbjälkar. Den hemtrevliga miljön blandas även med en modern och innovativ atmosfär som är otroligt lätt att tycka om.

Fortitude Valley i Brisbane

studera i fortitude valley på APM via Blueberry

Det moderna APM-campuset i Brisbane är centralt beläget i Fortitude Valley med utsikt över ikoniska Story Bridge som sträcker sig över Brisbane River. Området där skolan ligger är ett kreativt affärsområde med många entreprenörer. Fortitude Valley är även känt för alla stora sport- och nöjesevengemang som arrangeras årligen.

15% rabatt på Business-kurser via Blueberry

Studera International Business utomlands på blueberry.nu

Ta chansen att få 15 % rabatt på terminsavgiften för hela utbildningen om du söker till en kursstart under 2019. Du kan även välja att studera en Bachelor på två år istället för tre år när du söker via Blueberry. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med ansökan.

Gå på hike i Blue Mountains National Park

studera på APM via Blueberry - blue mountain

Blueberry-studenten Emma rekommenderar starkt i sitt blogginlägg att ta en hiking-tur i Blue Mountain National Park i New South Wales. Här får du uppleva fantastisk utsikt och natur. Ett tips är att besöka parken på en söndag då tågresor är billigare.

 

Vill du söka till APM College of Business of Communication? Hjälp med ansökningsprocessen får du av oss och vi kan svara på alla dina frågor inför studierna.

Om du vill läsa mer om APM College of Business & Communication kan du göra det här. För att påbörja en ansökan börjar du med att fylla i formuläret här.

Johanna Geidebäck

Previous Digital Media Coordinator